×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 990

Με το δεξί τα φαβορί, σαρωτικός ο Όλυμπος

30/09/2017 - 18:50 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2017 - 20:04

Πρεμιέρα με πολλά γκολ είχαμε στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, εκεί όπου σημειώθηκαν συνολικά 26 τέρματα. Μεγάλη ανατροπή για τον Αιγέα Πλωμαρίου απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας (1-2), ενώ με το "2" πέρασε ο Αετός Λουτρών από την έδρα του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους (0-2). Σαρωτικός ο Αίγειρος Μυστεγνών με αντίπαλο τον Αρίωνα Μήθυμνας (5-0) και εξάσφαιρος ο Όλυμπος Αγιάσου κόντρα στον Ανδρονικά Παρακοίλων (6-0). Στον Πολιχνίτο, η τοπική ομάδα σκόρπισε με 5-1 τον Μεσότοπο, ενώ στην Καλλονή ο Ατρόμητος Ανεμώτιας ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του Οδυσσέα Ελύτη (3-0). Τέλος, μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Κεραυνός Αφάλωνας μέσα στην έδρα, επί του Αχιλλέα.

Ρεπορτάζ | Βαγγέλης Γεωργατσέλος
Φωτογραφία | Μανώλης Λαγουτάρης

1η Αγωνιστική
Πολιχνίτος-Μεσότοπος 5-1 (2-0)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Κουκούλας, Μπάλιακα, Λυρής
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός 

Δυνατό ξεκίνημα για τον Πολιχνίτο, ο οποίος σκόρπισε με 5-1 την ομάδα του Μεσοτόπου. Το σκορ άνοιξε ο Ξινός στο 20΄, με τον Παναγιώτη Αλεξίου να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0. Στην επανάληψη Ξινός και Π. Αλεξίου πέτυχαν από ένα ακόμη τέρμα, με τον Νικέλλη να σκοράρει το 5ο γκολ των γηπεδούχων. Ο Μεσότοπος, στο ντεμπούτο του στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, μείωσε προσωρινά σε 4-1 με τον Αλαγιάννη.   

Αναγέννηση Γέρας-Αιγέας Πλωμαρίου 1-2 (1-2)
Γήπεδο Παπάδου
Παντελαίων, Καρμίρης, Πούλος
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα σεζόν η ομάδα του Αιγέα Πλωμαρίου, νικώντας δίκαια στο ντέρμπι της πρεμιέρας την Αναγέννηση Γέρας με 1-2. Το σκορ άνοιξε από πλευράς γηπεδούχων μόλις στο 4ο λεπτό ο Βλάμης, αλλά ο Αιγέας αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Γιάννη Βελούτσο στο 16ο λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Άνταμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Πλωμαρίου, αλλά στο 32' ο Γκανέζος δε λάθεψε, πετυχαίνοντας μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Βελούτσου το 1-2, σκορ που δεν άλλαξε έως το τέλος, αν και υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.  

Αίγειρος Μυστεγνών-Αρίων Μήθυμνας 5-0 (1-0)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Μποντάκης, Κακαδέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Μεγάλη εμφάνιση από τον Αίγειρο στην πρεμιέρα, δείχνοντας από νωρίς στη σεζόν τις προθέσεις του. Η ομάδα των Μυστεγνών νίκησε εύκολα τον Αρίωνα Μύθημνας με 5-0. Το χορό των τερμάτων άνοιξε στο 36' ο Βουργουτζής, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος του πρώτου 45λέπτου. Στο δεύτερο μέρος ο Αίγειρος ανέβασε την απόδοση του και έφτασε στο 2-0 με τον Συβρή (50'), ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χατζηκλειδαράς έκανε το 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βουργουτζής ήρθε να σημειώσει το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στα τελευταία λεπτά ο Λεονταρίδης. Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη είχε πολλές ακόμη φάσεις, αλλά και δοκάρι με τον Χατζηκλειδαρά.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αετός Λουτρών 0-2 (0-1)
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Λέκκας, Μεστρός, Βασιλακάκης
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Στο χωμάτινο γήπεδο του Κάτω Τρίτους, ο Αετός Λουτρών κατάφερε να φύγει νικητής με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι, που καταλόγισε ο διαιτητής σε ανατροπή του Κάρμα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Καλλιμαντζέρος, με το 0-1 να μένει ως είχε στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Αετός Λουτρών έφτασε στο 0-2 με τον Βαλσάμη στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρητικού, χωρίς αυτό να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα, με τον Αετό να φεύγει με το τρίποντο της νίκης από μια δύσκολη έδρα.  

Όλυμπος Αγιάσου-Ανδρονικάς Παρακοίλων 6-0 (4-0)
"Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Καραμπάσης
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Σαρωτική ήταν η ομάδα του Ολύμπου Αγιάσου στην πρεμιέρα, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 απέναντι στον Ανδρονικά. Το σκορ για τους Αγιασώτες άνοιξε ο Ρόλι Χατζηλάρι στο 20', με την ομάδα του Ολύμπου να σκοράρει τρία ακόμη γκολ στα τελευταία 10 λεπτά του ημιχρόνου με τους Πετροζέλλη, Βουρλή και Καλαφάτη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα με τους Βουρλή και Λυγέλλη, φτάνοντας στην εμφατική νίκη με 6-0 επί των νεοφώτιστων στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Οδυσσέας Ελύτης 3-0 (2-0)
Στάδιο "Κ. Κεντέρης" Καλλονής
Βουρανής, Φαναρτζής, Ψύλλος
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη, τον οποίο κέρδισε με 3-0 στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γρούβας, που πέτυχε χατ τρικ, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και ένα ακόμα στην επανάληψη. Καλύτερη η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου, πήρε το τρίποντο δίκαια και ξεκίνησε έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα, έχοντας φέτος μάλιστα αρκετά υψηλές βλέψεις. 

Αχιλλέας Πέτρας-Κεραυνός Αφάλωνα 0-1 (0-1)
Γήπεδο Πέτρας
Πατσατζής, Συβρής, Συκάς
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Με ένα καταπληκτικό γκολ του Ρωμαίου Ντερβίση στα χασομέρια του πρώτου 45λέπτου, ο Κεραυνός Αφάλωνα ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό "2" σε μία δύσκολη έδρα, η οποία παραδοσιακά είναι αρκετά ισχυρή.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey