Η παρακάμερα του «SL» και στον «Ταρλά»!

14/10/2017 - 21:04 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2017 - 11:37

Η επιλογή του Σταδίου Μυτιλήνης για τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν έφερε γούρι για τον Αίγειρο Μυστεγνών, αλλά τουλάχιστον έφερε κάποια έσοδα στο ταμείο του, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε και βρέθηκε στις εξέδρες για να δει το ντέρμπι με τον Όλυμπο Αγιάσου.

Προβληματισμένος ο πρόεδρος της ομάδας των Μυστεγνών, Στρατής Μπότης και δίπλα του το... δεξί του χέρι στον Αίγειρο, ο Γρηγόρης Δεληθεοδώρου, αδυνατούν να πιστέψουν την ήττα. Πάντως, και τις δύο προηγούμενες φορές που έπαιξαν οι Μυστεγνιώτες στον "Ταρλά", μία με τον Πανθηραϊκό στα μπαράζ (0-2) και μία με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου (0-1), έχασαν και μάλιστα χωρίς να πετύχουν γκολ!

Ο Νεκτάριος Ζηρόπουλος είχε εύκολο έργο, ως παρατηρητής, στο παρθενικό του παιχνίδι. Σε αυτό βοήθησαν δύο παράγοντες. Αφενός ότι το ματς δεν είχε την παραμικρή ένταση, αφετέρου ότι είχε στο πλευρό του τον πολύπειρο Νίκο Χρόνη.

Η Ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου παραβρέθηκε με ένα τμήμα της, στον "Ταρλά", αποδεχόμενη την πρόσκληση του Αίγειρου Μυστεγνών. Τα παιδιά είδαν ένα πραγματικό ντέρμπι και αν κρίνει κανείς από το ενδιαφέρον τους, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, το ευχαριστήθηκαν.

Παρών στα επίσημα και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, παρακολούθησε τον αγώνα με παρέα τον Τάκη Σάλτα και τον Στέλιο Αλμπάνη.

Η παρουσία του Νίκου Πετρουζέλλη στον Όλυμπο ανεβάζει επίπεδο την ομάδα της Αγιάσου και είναι ασφαλώς πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Δεν θα αργήσουν να έρθουν οι πρώτες προτάσεις από τους δύο εκπροσώπους του νησιού στη Γ' Εθνική...

Ο προπονητής του Αιολικού, Γιάννης Πολλαετίδης, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, βρέθηκε στον "Ταρλά" και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι.

Ο Μάκης Δουκάκης απέφυγε το μεγάλο λάθος στην αναμέτρηση, έχοντας καλή συνεργασία με τους βοηθούς του, Οικονόμου και Πούλο.

Μια αγκαλιά όλοι οι παίκτες του Ολύμπου στον πανηγυρισμό του πρώτου γκολ, ενώ στην επίτευξη του 0-2, που "κλείδωσε" για τα καλά το σπουδαίο "2", ο σκόρερ πανηγύρισε α λα Χριστοδουλόπουλος, αναζητώντας τον... ψυχίατρο!

Πολυπληθέστατη η κερκίδα των Αγιασωτών, πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη. Φίλαθλοι όλων των ηλικιών χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του προπονητή. Ένας εξ' αυτών μάλιστα αναρωτιόταν, κοιτώντας τους διπλανούς του "Τι ομαδάρα έχει ο Όλυμπος;", εκστασιασμένος από το 0-2 επί του Αίγειρου Μυστεγνών.

Ακούγοντας την κερκίδα να φωνάζει ρυθμικά "Παπαλόπουλος-Παπαλόπουλος", ο κόουτς του Ολύμπου χειροκρότησε ιπποτικά προς το μέρος τους και στη συνέχεια τους έστειλε και τα φιλιά του! Δικαίως, πολλοί στη λήξη του ντέρμπι, συζητούσαν πως ο ίδιος πήρε μια άτυπη... ρεβάνς από τον Αίγειρο, για το απότομο μεταξύ τους "διαζύγιο" την περσινή χρονιά, μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Λέσβου.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey