Δώσε τα προγνωστικά σου!

17/10/2017 - 12:44 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2017 - 17:40

Εμβόλιμη δράση, ξανά, στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή της 5ης Αγωνιστικής μέσα σε μόλις 20 ημέρες. Το γεγονός αυτό πάντως έχει προκαλέσει δυσφορία σε πολλές ομάδες, αφού η διοργανώτρια αρχή συμπεριφέρεται στον προγραμματισμό της, λες και πρόκειται για συλλόγους που λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα.

Μεγάλο ματς δεν περιλαμβάνεται στις συναντήσεις που θα διεξαχθούν, με τον πρωτοπόρο Όλυμπο Αγιάσου να δοκιμάζεται στην έδρα του Πολιχνίτου και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να υποδέχεται στο "Κ. Κεντέρης" τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους. Ο Αίγειρος Μυστεγνών καλείται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο ντέρμπι, αναζητώντας το τρίποντο στην Πέτρα, απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα. Εκτός έδρας μονομαχία και τον Αιγέα Πλωμαρίου, που θα επιχειρήσει να παραμείνει σε τροχιά πρωτοπόρων, αντιμετωπίζοντας στα Παράκοιλα τον Ανδρονικά. Στα Λουτρά, ο τοπικός Αετός αναμετράται με τον Αρίωνα Μήθυμνας και στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας ο Κεραυνός Αφάλωνα κοντράρεται με την Αναγέννηση Γέρας. Τέλος, στο "Γεώργιος Σκούφος", ο Οδυσσέας Ελύτης θα φιλοξενήσει τον Μεσότοπο.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, προπονητής του Ολύμπου που οδηγεί τη βαθμολογική κούρσα, μίλησε στο «SL» για την αυριανή συνάντηση με τον Πολιχνίτο, στάθηκε στις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αγιάσου, με τις οποίες είναι αναγκασμένη να πορευτεί και στη συνέχεια. "Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στον Βουρλή, που έφυγε στην Αθήνα, ενώ παραμένουν τραυματίες ο Καλαφάτης και ο Σπάχι. Μας προβληματίζει όμως το χωμάτινο γήπεδο, περισσότερο και από τους απόντες. Γενικώς, όποια ομάδα έχει συνηθίζει να παίζει σε χόρτο ή σε συνθετικό τάπητα, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε ξερό γήπεδο.»

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας της Αγιάσου έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης Αγωνιστικής.

5η Αγωνιστική - Ορισμοί διαιτησίας

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (18/10, 16:00)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Πατσατζής, Κακαδέλλης, Μέστρος
Παρατηρητές: Σταυρινός, Κατσαρός

Σημείο: 1

«Ξεκάθαρος άσσος. Ο Ατρόμητος είναι πολύ δυνατός και ειδικά στην έδρα του δεν θα έχει πρόβλημα. Για τον Αλκιβιάδη, το μεγάλο γήπεδο, λογικά θα παίξει το ρόλο του...»

Αχιλλέας Πέτρας-Αίγειρος Μυστεγνών (18/10, 16:00)
Γήπεδο Πέτρας
Βουρανής, Οικονόμου, Ψύλλος
Παρατηρητές: Σταυρίδης, Κεχαγιάς

Σημείο: 2

«Δεν έχει σημασία η ήττα που έκανε ο Αίγειρος από εμάς το Σάββατο. Είναι πολύ καλύτερος και θα περάσει με το "2" από την Πέτρα. Ο Αχιλλέας είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι και αυτό φαίνεται από το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αναγέννηση Γέρας (18/10, 16:00)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Μποντάκης, Λυρής, Παράσχου
Παρατηρητές: Πάνου, Ψάνης

Σημείο: 2Χ

«Η Αναγέννηση είναι πιο στρωμένη ομάδα και φυσικά έρχεται με καλή ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Ανεμώτιας. Πρώτη τύχη στη νίκη των φιλοξενούμενων, κρατάω όμως και μια μικρή επιφύλαξη για την ισοπαλία.»

Οδυσσέας Ελύτης-Μεσότοπος (18/10, 16:00)
Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος»
Δουκάκης, Καραμπάσης, Πούλος
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Μαρμαλέκας

Σημείο: Χ

«Πρόκειται για δύο ισάξιες ομάδες. Προβλέπω ότι θα μοιραστούν τους βαθμούς.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αιγέας Πλωμαρίου (18/10, 16:00)
Γήπεδο Παρακοίλων
Κουκούλας, Παντελαίων, Φαναρτζής
Παρατηρητές: Πελέκος, Μαλλής

Σημείο: 2Χ

«Ο Αιγέας είναι ανώτερος ως ομάδα και έχει αναμφισβήτητα τον πρώτο λόγο. Μικρή πιθανότητα και στην ισοπαλία, κυρίως λόγω γηπέδου.»

Αετός Λουτρών-Αρίων Μήθυμνας (18/10, 16:00)
Γήπεδο Λουτρών
Κουλουδής, Καρδάσης, Βασιλακάκης
Παρατηρητές: Γιουβανάκης, Γονιδέλλης

Σημείο: 2Χ

«Ξερός άσσος. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Αετός. Και όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα γίνεται ακόμα καλύτερος. Ο Αρίων αξιοποιεί την έδρα του, αλλά μακριά από το Μόλυβο θα έχει πρόβλημα.»

Πολιχνίτος-Όλυμπος Αγιάσου (18/10, 16:00)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Συβρής, Μπάλιακα, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey