Η παρακάμερα του «SL» στα Λουτρά!

19/10/2017 - 21:13

Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Γήπεδο Λουτρών, για να παρακολουθήσουν τη συνάντηση Αετού και Αρίωνα Μήθυμνας. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που ήρθαν από το Μόλυβο για το ματς, ακολουθώντας ενεργά την ομάδα του σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης 

Ο Στρατής Κάμπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη νέα του εμφάνιση, η οποία αποδείχθηκε γούρικη, μετά τη νίκη με 2-1.

Γιώργος Καπταγιάννης και Τόλης Λαλάς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο Αιολικός προπονήθηκε νωρίς στον "Ταρλά" και πήγαν στα Λουτρά, παρακολουθώντας από την κερκίδα το πρώτο ημίχρονο. Όταν όμως αντιλήφθηκαν στην απέναντι μεριά τον επί σειρά ετών παράγοντα του Αετού Γιώργο Κλάβα, με τον οποίο τους συνδέει οικογενειακή φιλία, κατευθύνθηκαν προς το μέρος του και είδαν παρέα το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η ξεκούραση του πολεμιστή για τον Γιώργο Κουρβανιό, τον οποίο άφησε στον πάγκο ο Θεαγένης Διονυσάτος ώστε να του δώσει ανάσες. Μαζί με τον τερματοφύλακα Παυλή, ανακουφισμένοι από το 2-1 κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας. 

Καιρό είχαμε να τον δούμε σε γήπεδο, αλλά η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Λέσβου έχει επιστρατεύσει όλους τους παλιούς παράγοντες. Ο Κώστας Γονιδέλλης, παλιός πρόεδρος του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας, εκτελεί καθήκοντα παρατηρητή αγώνα στο Γήπεδο Λουτρών, στο τρίτο του φετινό ματς, αλλά πρώτο εντός Μυτιλήνης. 

Το γκολ του Κροτσίδα λύτρωσε τον Αετό Λουτρών και ο σκόρερ έσπευσε να το πανηγυρίσει στα κάγκελα, αφιερώνοντας το στον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Βασιλέλλη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey