Νίκες των γηπεδούχων!

22/10/2017 - 19:06 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2017 - 11:20

Ίδια και απαράλλακτη έμεινε η κορυφή της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, μετά και τη διεξαγωγή της 6ης Αγωνιστικής. Τα φαβορί επικράτησαν, ενώ σημαντικό τρίποντο πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Αλκιβιάδης, νικώντας στο Κάτω Τρίτος τον Κεραυνό Αφάλωνα.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

6η Αγωνιστική

Μεσότοπος-Αετός Λουτρών 4-1 (2-0)
Γήπεδο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής
Μποντάκης, Μπάλιακα, Μεστρός
Παρατηρητές: Πηγάσης, Σταμπουλής

Εμφατική νίκη σημείωσε ο Μεσότοπος, νικώντας τον Αετό Λουτρών με 4-1! Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ, βάζοντας γερές βάσεις από το ημίχρονο, χάρη σε δύο γκολ του Παντελή Κουλουδή. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο ακόμη τέρματα με τους Αλαγιάννη και Λάτση, ενώ ο Αετός Λουτρών πέτυχε το γκολ της τιμής με εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μουτζούρη. Ο Μεσότοπος είχε και δύο δοκάρια με τους Τσατσάκη και Αλαγιάννη, στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση, παρά τις σημαντικές απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν οι Τσιπάς, Χατζησπύρος και Μπριλάκης.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Πολιχνίτος 1-0 (0-0)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Κουκούλας, Μεστρός, Σαρρής
Παρατηρητές: Σταθάκης, Κατσαρός

Φτωχό το 1-0 βάσει ευκαιριών, με αμυντικούς προσανατολισμούς αγωνίστηκε ο Πολιχνίτος. Στο 49' ο Ιντζές άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χατζηκυριάκου. Στο 67' ο Κριτσωτάκης αστόχησε σε πέναλτι, που κέρδισε ο Κλάους, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου άξιζε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ακόμα κι έτσι πήρε το τρίποντο. 

Όλυμπος Αγιάσου-Αχιλλέας Πέτρας 4-0 (1-0)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Λυρής, Μπάλιακα
Παρατηρητής Παπουτσέλλης

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Όλυμπος στην Αγιάσο, επικρατώντας με 4-0 του Αχιλλέα Πέτρας. Ο Χατζηλάρι άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, με γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη σκόραραν οι Τόρα, Χατζελλης, Τσομπανέλλης. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου είχε και δύο δοκάρια με τους Πετρουζέλλη, Λυγέλλη.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Κεραυνός Αφάλωνα 1-0 (0-0)
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Βουρανής, Κακαδέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Έκσταση στους ποδοσφαιριστές του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους στο γκολ του Κουρκουμέλλη | © Νίκος Λαγουτάρης

Δυνατό ματς στο Κάτω Τρίτος, όπου κυριολεκτικά έπεσαν κορμιά! Στο 76' επιτεύχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με σκόρερ τον Διονύση Κουρκουμέλλη, έπειτα από σέντρα του Ρομέου. Ο Κεραυνός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καβαλίκα, με την παρέμβαση του Δάλλα να αποδεικνύεται σωτήρια. Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε γκολ του Καβαλίκα, ως επιθετικό φάουλ, λίγο πριν το τέλος.

Πολλή σκόνη σε ακόμα ένα χωμάτινο γήπεδο, εν έτει 2017 στη Λέσβο... | © Νίκος Λαγουτάρης

Αίγειρος Μυστεγνών-Οδυσσέας Ελύτης 3-0 (2-0)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Πατσατζής, Καραμπάσης, Οικονόμου
Παρατηρητής Ντουνιάς

Ο Αίγειρος πήρε δίκαια το τρίποντο, παρότι ο Οδυσσέας Ελύτης έπαιξε καλά, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, έχοντας τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο ματς λόγω τραυματισμών. Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Σπάρταλης, με συρτό σουτ το 1-0, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Καραδημητράκης με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 2-0. Ο Δρακούλης έγραψε το τελικό 3-0, πάλι με σουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αρίων Μήθυμνας 4-1 (3-0)
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Λέκκας, Πούλος, Καρδάσης
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Ο Γκανέζος επιθετικός του Αιγέα Σουλειμάνα Άνταμ Γκουνλού ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πλωμαρίου

Ο Αιγέας εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Αρίωνα, παίρνοντας δίκαιη νίκη με 4-1. Ο Άνταμ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και ο Γιώργος Βελούτσος πέτυχε λίγο αργότερα το 2-0. Πριν την ανάπαυλα, ο Άνταμ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αγκόλι για το 3-0. Στην επανάληψη, ο Αιγέας πέτυχε και τέταρτο γκολ σε κεφαλιά του Σαβέλλη, μετά από σέντρα του Χρυσάφη. Ο Αρίων μείωσε στις καθυστερήσεις με γκολ του Σταύρου Μόλβαλη.

Αναγέννηση Γέρας-Ανδρονικάς Παρακοίλων 2-0 (1-0)
Γήπεδο Παπάδου
Κουλουδής, Δουκάκης, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Πάνου

Η Αναγέννηση προηγήθηκε με σουτ του Βλάμου και στη συνέχεια ο Ανδρονικάς πίεσε για την ισοφάριση, ενώ διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν τέρμα στο 88' ως επιθετικό φάουλ. Στο επόμενο λεπτό, ο Παυλέλλης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Τρεμούλα.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey