Πέρασε πρώτος ο Αίγειρος, ισοπαλίες για Όλυμπο και Ατρόμητο!

05/11/2017 - 18:00 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2017 - 13:59

Ο Όλυμπος λύγισε στις καθυστερήσεις, όταν ισοφαρίστηκε από τον ψυχωμένο Αετό Λουτρών, πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣ Λέσβου. Εκεί "στρογγυλοκάθισε" ο Αίγειρος Μυστεγνών, που νίκησε με ανατροπή στο έτερο ντέρμπι της 8ης Αγωνιστικής τον Αιγέα Πλωμαρίου (3-1). Έχασε πολύτιμο έδαφος ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, που "κόλλησε" απέναντι στον Ανδρονικά Παρακοίλων (1-1).

Αχιλλέας Πέτρας-Οδυσσέας Ελύτης 4-2 (2-0)
Γήπεδο Πέτρας
Δουκάκης, Τσογγάρη, Σαρρής
Παρατηρητής: Πελέκος

Πρώτη νίκη για τον Αχιλλέα, που είχε σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα Σταύρο Κιουλάφα, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη  την εστία του στο πρώτο 25λεπτο όταν και ο Οδυσσέας Ελύτης απείλησε σε 3-4 περιπτώσεις, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35' με γκολ του Πάντα και στη λήξη του ημιχρόνου, μετά από κόρνερ ο Γρούβας έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή. Στην επανάληψη, η ομάδα της Πέτρας πέτυχε το 3-0 με τον Πάντα και ο Οδυσσέας Ελύτης μείωσε στο 70' με γκολ του Ζουργαδάκη. Αμέσως όμως ο Καψάλας έβαλε και τέταρτο γκολ για τον Αχιλλέα. Ο Ραπάι μείωσε σε 4-2 στο 85ο λεπτό.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Ανδρονικάς Παρακοίλων 1-1
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Βασιλακάκης, Μπάλιακα, Κακαδέλλης
Παρατηρητές: Σταυρινός, Μαλλής

Ο Ανδρονικάς στάθηκε πολύ καλά, ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε ανορθόδοξα να βρει το δρόμο προς τη νίκη και μοιραία έμεινε στο 1-1. Ο Ανδρονικάς προηγήθηκε στο 20' με γκολ του νεοαποκτηθέντα Γρηγόρη Τριανταφύλλου, τον οποίο απέκτησε η ομάδα των Παρακοίλων από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και εκείνος σκόραρε στο ντεμπούτο του απέναντι στην παλιά του ομάδα, εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα Καπνουλά. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου ισοφάρισε με πέναλτι του μόνιμου σκόρερ της Απόστολου Γρούβα στο 32ο λεπτό. Στην επανάληψη, βγήκε η κούραση στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που δεν κατόρθωσε να σκοράρει για δεύτερη φορά, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Ο Ανδρονικάς μάλιστα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη τύχη στο ματς, ζητώντας πέναλτι στο 76' σε ανατροπή του Φινφίνη.

Όλυμπος Αγιάσου-Αετός Λουτρών 1-1 (1-0)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βουρανής, Φαναρτζής, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Ψάνης

Δυνατό ματς με πολλές κίτρινες κάρτες από τον διαιτηή Βουρανή, που προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει τον έλεγχο του ματς. Ο Αετός είχε δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα με Στρ. Διονυσάτο (2') και Κούτσα (3'). Στο 12' ο Όλυμπος απάντησε με κοντινό σουτ του Καλαφάτη, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κάμπερ σε κόρνερ. Στην κόντρα επίθεση, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νομίδης (13') είχε δοκάρι για τον Αετό Λουτρών. Στο 18', η ομάδα της Αγιάσου έφτασε στο γκολ, μετά από εξαιρετική πάσα του Πετρουζέλλη και πλασέ του Αχιλλέα Κατσαρού για το 1-0. Στο 25' αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Γενικός Αρχηγός του Αετού Γιώργος Βασιλέλλης για διαμαρτυρία. Στο 37', ο Όλυμπος είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Καλαφάτη και στο 45' απάντησε ο Αετός σε κόρνερ του Διονυσάτου, που πέρασε παράλληλα από πολλά πόδια, χωρίς αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, ο Πετρουζέλλης τροφοδότησε τον Χατζηλάρι, αλλά το πλασέ του βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 70' ο Διονυσάτος σούταρε από μακριά και ο Παπαλόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 75' ένα σουτ του Τσομπανέλλη έφυγε λίγο άουτ και οι φίλαθλοι του Ολύμπου έμειναν με τη γλύκα. Στο 91' ο Στρατής Διονυσάτος εκτέλεσε φάουλ μέσα στην περιοχή και ο αφύλακτος Κούτσας με σουτ έκανε το 1-1, παγώνοντας την Αγιάσο.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αρίων Μήθυμνας 0-2 (0-1)
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητές: Πάνου, Πάντας

Σημαντική νίκη για τον Αρίωνα Μήθυμνας, που επέστρεψε στις νίκες, περνώντας με 0-2 από την έδρα του Αλκιβιάδη. Η ομάδα του Κάτω Τρίτους είχε χαμένο πέναλτι με τον Ανήφορο, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Δημόπουλο, αλλά το έστειλε άουτ, καθώς και δοκάρι σε σουτ του Κουρκουμέλλη. Ότι δεν κατάφερε ο Αλκιβιάδης, το πέτυχε ο Αρίων σε μια ξαφνική αντεπίθεση, με τον Σοφιάνη να σουτάρει σωστά για το 0-1. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Δελόλμα και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 65' με ένα δεύτερο γκολ από τον Μιχάλη Ανδριώτη, με υποδειγματικό πλασέ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη δοκάρια με Ανήφοροι και Ρομέο. Λίγο πριν τη λήξη, ο Αρίων είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Πανάγου.

Αίγειρος Μυστεγνών-Αιγέας Πλωμαρίου 3-1 (3-1)
Ενωσιακό Θερμής
Μποντάκης, Ψύλλος, Οικονόμου
Παρατηρητές: Πηγάσης, Δαλακλής

Ο Αιγέας προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγκόλι, μετά από ανατροπή του Άνταμ. Όμως η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού στο 18' ο Βουργουτζής με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 28' οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με γκολ του Γιώργου Συβρή και λίγο αργότερα έγινε και το 3-1 για την ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη, έπειτα από κόρνερ του Παντελή Σπάρταλη και σουτ του Κώστα Βαξεβάνη από τη γραμμή της περιοχής, με τον τερματοφύλακα να φέρει ευθύνη. Στο 86' ο Αίγειρος είχε δοκάρι με τον Δρακούλη.

 Αναγέννηση Γέρας-Μεσότοπος 2-0 (1-0)
Γήπεδο Παπάδου
Λέκκας, Καρδάσης, Πούλος
Παρατηρητές: Τσαγκάρης, Κουρσουμπάς

Νίκη για την Αναγέννηση Γέρας με 2-0 κόντρα στο Μεσότοπο. Στο 26' με μακρινή εκτέλεση φάουλ ο Μαγδαληνός Βλάμος έκανε το 1-0 για τους Γεραγώτες. Στο 50' ο νεοαποκτηθείς Τακός, με δύσκολο σουτ, έκανε το 2-0 για την ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη, σκοράροντας στο ντεμπούτο του. Λιγοστές φάσεις στην εξέλιξη του ματς και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Κεραυνός Αφάλωνα-Πολιχνίτος 0-2 (0-1)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουκούλας, Καρμίρης, Συβρής
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Ο Πολιχνίτος κατόρθωσε να προηγηθεί με γκολ του Καββαδά στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη σκόραραν ένα ακόμα γκολ σε κεφαλιά του Νικέλλη. Η ομάδα του Στρατή Αλεξίου είχε και δοκάρι με τον Καββαδά. Ο Κεραυνός Αφάλωνα δεν απείλησε ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey