Δώσε τα προγνωστικά σου!

10/11/2017 - 12:06 Τελευταία τροποποίηση στις 10/11/2017 - 13:25

Με τον Αίγειρο να έχει περάσει πλέον στην κορυφή της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, η 9η Αγωνιστική που θα διεξαχθεί σήμερα, Σάββατο (11/11), στα γήπεδα του νησιού, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως στις υψηλές θέσεις του πίνακα. Άλλωστε, περιλαμβάνονται δύο κρίσιμα ντέρμπι σε αυτή. Στο Ενωσιακό Θερμής, η ομάδα των Μυστεγνών υποδέχεται την Αναγέννηση Γέρας και στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου ο τοπικός Αιγέας φιλοξενεί τον Όλυμπο Αγιάσου.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η δύσκολη έξοδο του Ατρόμητου Ανεμώτιας, στο Μόλυβο, απέναντι στον σκληροτράχηλο Αρίωνα. Στην Αγία Παρασκευή, ο Μεσότοπος αντιμετωπίζει τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους και στον Πολιχνίτο η ομώνυμη ομάδα κοντράρεται με τον Οδυσσέα Ελύτη. Στα Λουτρά, ο γηπεδούχος Αετός αναμετράται με τον Αχιλλέα Πέτρας. Τέλος, στα Παράκοιλα, ο Ανδρονικάς τίθεται αντιμέτωπος με τον Κεραυνό.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής της ομάδας του Αφάλωνα, Στρατής Μυρογιάννης, επεσήμανε: «Ήταν μια προβληματική εβδομάδα, λόγω κάποιων απουσιών που αντιμετωπίζουμε. Η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, παλεύοντας για τη νίκη μέσα στα Παράκοιλα.»
Στη συνέχεια, έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες συναντήσεις της 9ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

9η Αγωνιστική – Ορισμοί διαιτησίας

Πολιχνίτος-Οδυσσέας Ελύτης (11/11, 15:00)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Λέκκας, Κακαδέλλης, Πούλος
Παρατηρητής: Άνεμος

Σημείο: 1
«Ο Οδυσσέας Ελύτης δείχνει αδύναμος φέτος και εκτιμώ πως δεν είναι καλή χρονική συγκυρία για εκείνον. Θα κερδίσει ο πιο έμπειρος Πολιχνίτος.»

Αετός Λουτρών-Αχιλλέας Πέτρας (11/11, 15:00)
Γήπεδο Λουτρών
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Σαρρής
Παρατηρητές: Γονιδέλλης, Καλπάκας

Σημείο: 1
«Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης του Αετού Λουτρών. Δεν μπορεί να κοντράρει τέτοια ματς ο Αχιλλέας Πέτρας. Άσσος.»

Αρίων Μήθυμνας-Ατρόμητος Ανεμώτιας (11/11, 15:00)
Γήπεδο Μολύβου
Μποντάκης, Οικονόμου, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: Χ12
«Μπορώ να πω πως με προβλημάτισε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας από την εμφάνιση στο μεταξύ μας παιχνίδι. Με τις προσθήκες που έγιναν την τελευταία στιγμή έχει χαλάσει και η χημεία αυτής της ομάδας. Ο Αρίων είναι πάντα δυνατός στο Μόλυβο, εξάλλου έκοψε και βαθμούς στον Όλυμπο. Ισοπαλία και μετά πρώτη τύχη στην έδρα. Τρίτο σημείο το διπλό.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Όλυμπος Αγιάσου (11/11, 15:00)
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Δουκάκης, Μπάλιακα, Συβρής
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Σημείο: 1Χ
«Είναι ένα ντέρμπι, που πιστεύω ότι θα το κερδίσει ο Αιγέας. Έχει βέβαια και τις πιθανότητές της η ισοπαλία. Σίγουρα δε βλέπω καθόλου το διπλό, λόγω έδρας. Η ομάδα του Πλωμαρίου βρίσκει ρυθμό μέσα στο γήπεδό της.»

Μεσότοπος-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (11/11, 15:00)
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Κουλουδής, Βουλγαρέλλης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: 1
«Οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Αλκιβιάδης παλεύει με τα δικά του προβλήματα και δε νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι θετικό.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Αναγέννηση Γέρας (11/11, 15:00)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Βουρανής, Καρμίρης, Λυρής
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Πολύμος

Σημείο: 1Χ
«Ματς που κρύβει παγίδες για τον Αίγειρο. Πιστεύω ότι πάει προς τον άσσο, αλλά έχει και μικρές πιθανότητες και η ισοπαλία.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Κεραυνός Αφάλωνα (11/11, 15:00)
Γήπεδο Παρακοίλων
Παντελαίων, Καραμπάσης, Μέστρος
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey