Παρατηρητής και με... ράσο!

11/11/2017 - 14:32 Τελευταία τροποποίηση στις 11/11/2017 - 18:25

Το ότι φέτος η ΕΠΣ Λέσβου έχει κατορθώσει να φέρει πολλούς παλιούς παράγοντες εντός της Ένωσης, ορίζοντάς τους παρατηρητές σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, έχει αναφερθεί πολλάκις στα άρθρα του "SL". Άνθρωποι που στο πρόσφατο παρελθόν πρόσφεραν πολλά σε ομάδες του νησιού, αλλά για τους δικούς τους λόγους απείχαν τελευταία, επέστρεψαν στα γήπεδα.

Πλαισιώθηκαν μάλιστα από νέους ανθρώπους, με μεράκι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όρεξη για προσφορά. Ένας εξ' αυτών ο πάτερ Γρηγόρης Πολύμος, που ορίστηκε για πρώτη φορά παρατηρητής σε αγώνα της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Μαζί με τον Δημήτρη Ντουνιά ελέγχουν όλα συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στη συνάντηση Αίγειρου Μυστεγνών-Αναγέννησης Γέρας, που διεξάγεται στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Γενικό Αρχηγό των Μυστεγνιωτών, Παναγιώτη Βάλεση, τον παράγοντα του Αίγειρου Γρηγόρη Δεληθεοδώρου, αλλά και με το διαιτητικό τρίο των Βουρανή, Καρμίρη, Λυρή.

Με το ράσο του λοιπόν, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στον Κάτω Χάλικα, πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο, συγκεντρώνοντας πάνω του πολλά βλέμματα. Η παρουσία του βέβαια στα γήπεδα δεν είναι άγνωστη, αφού αποτελεί ένας εκ των πιο σταθερών υποστηρικτών των ομάδων του νησιού μας σε εθνικές αλλά και τοπικές κατηγορίες. 

Ενδεχομένως να είναι και παγκόσμια η πρωτοτυπία του ρασοφόρου παρατηρητή αγώνα στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν είναι καθόλου συνηθισμένη ως εικόνα. Τις ευλογίες σας πάτερ, για ένα καλό παιχνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey