Η παρακάμερα του ντέρμπι στο «Μιχαλέλλειο»

12/11/2017 - 22:33 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2017 - 22:39

Αιγέας Πλωμαρίου και Όλυμπος Αγιάσου πρόσφεραν χορταστικό θέαμα στη μεταξύ τους συνάντηση, που έληξε ισόπαλη με σκορ 3-3.

Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

Δουκάκης, Μπάλιακα και Συβρής είχαν πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους, βγάζοντας εις πέρας την αποστολή τους στο ντέρμπι της 9ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Λίγος πάντως ήταν ο κόσμος στις εξέδρες του "Μιχαλέλλειου" Γηπέδου Πλωμαρίου, παρά το γεγονός πως ο αγώνας ήταν ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν δείξει ως τώρα πως έχουν υψηλότατες βλέψεις.

Δεν έλειψαν πάντως και εκείνοι που προτίμησαν τον... εξώστη, σκαρφαλώνοντας πάνω σε αυτοκίνητα για να έχουν καλύτερη θέα!

Μεταξύ των φιλάθλων όμως ήταν και ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός. Ο λόγος για τον Κέντζι, ένα ιαπωνικό Ακίτα, που έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς μορφολογίας και είναι μάλιστα τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες junior, champion και υπερπρωταθλητής αρσενικών. Ανήκει στον παλιό παίκτη του Αιγέα, Βασίλη Σοφιαδέλλη και έκλεψε τις εντυπώσεις με την επιβλητική παρουσία του.

Στην κερκίδα και η παλιά δόξα του Αιγέα, ο Νίκος Σοφιαδέλλης, γνωστός σε όλους ως "Νικέας", που συνομιλεί με τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Ολύμπου Σταύρο Μαριγλή. Πατέρας του Βασίλη και θεωρητικά... παππούς του Κέντζι, του ιαπωνικού Ακίτα της παραπάνω φωτογραφίας.

Παρότι λίγοι, ήταν καλοί οι υποστηρικτές του Αιγέα, έχοντας μάλιστα και ένα τύμπανο που έδινε το ρυθμό.

Την απομόνωση προτίμησε ο επίτιμος πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Στέφανος Σανιδάς, παρακολουθώντας τον αγώνα στην άκρη της κερκίδας, με μοναδική συντροφιά το κομπολόι του, μακριά από τους υπόλοιπους θεατές.

Από πλευράς Αγιασωτών, σταθερά στα ματς του Ολύμπου η οικογένεια Πετρουζέλλη. Εδώ, ο πατέρας του Νίκου -που ήταν ο κορυφαίος του ντέρμπι- μαζί με τον μικρότερο αδερφό του αρχηγού της ομάδας της Αγιάσου.

Μεταξύ των θεατών και ο προπονητής του Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας, Ξενοφών Χαραλαμπής, που πλήρωσε το εισιτήριό του και έκατσε ανάμεσα στο πλήθος, απολαμβάνοντας ήλιο και ντέρμπι.

Αντίθετα, σα θηρίο στο κλουβί είδε την εξέλιξη του παιχνιδιού ο Γιώργος Αγιακάτσικας, που ήταν τιμωρημένος, αλλά και... ανανεωμένος με κόντρα ξύρισμα!

Το δίδυμο αυτό το είχαμε συνηθίσει να μπαίνει στα γήπεδα, πλάι-πλάι, σε αγώνες Super League και εσχάτως Football League. Οι δυο τους πλέον, αποδεχόμενοι την ποδοσφαιρική μοίρα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που τα έκανε όλα μέσα σε 7 χρόνια, μέχρι που διαλύθηκε, επέστρεψαν στο τοπικό της ΕΠΣ Λέσβου, αναλαμβάνοντας τις τύχες του Αιγέα Πλωμαρίου.

Ο Σουλειμάνα Άνταμ Γκουνλου κάνει την προσευχή του πριν την έναρξη του αγώνα. Ο Γκανέζος επιθετικός του Αιγέα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Πλωμάρι, έχοντας μια ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Νέοι πάγκοι στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου, ίδιας κατασκευής με εκείνους στο "Γεώργιος Σκούφος" της Μυτιλήνης. Να δούμε, πόσο θα αντέξουν σχοινιά και μουσαμάς...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey