Δώσε τα προγνωστικά σου!

17/11/2017 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 17/11/2017 - 15:46

Αμφίρροπες συναντήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα τη 10ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/11), με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι σε όλα τα ματς.

Ξεχωρίζει ο αγώνας στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου, εκεί όπου ο Όλυμπος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γέρας. Το δικό της ενδιαφέρον έχει και η συνάντηση Ατρόμητου Ανεμώτιας-Μεσότοπου, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Γήπεδο Λουτρών, καθώς επίσης και το ματς Κεραυνού Αφάλωνα-Αρίωνα Μήθυμνας στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας.

Στα Παράκοιλα, ο Ανδρονικάς φιλοξενεί τον Πολιχνίτο, Στο Ενωσιακό Θερμής ο Οδυσσέας Ελύτης αντιμετωπίζει τον Αετό Λουτρών και στην Πέτρα ο Αχιλλέας κοντράρεται με τον Αιγέα Πλωμαρίου. Στο Κάτω Τρίτος, ο Αλκιβιάδης αναμετράται με τον Αίγειρο Μυστεγνών, έχοντας δύσκολο έργο.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής του Αλκιβιάδη Γιώργος Σπέρκος επεσήμανε: «Από το ξεκίνημα της χρονιάς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, έχουμε συνεχώς απουσίες. Από το κυριακάτικο ματς με τον Αίγειρο θα απουσιάσουν συνολικά έξι ποδοσφαιριστές και μάλιστα βασικοί. Ο Ανήφορος έχει σπάσει το δάχτυλό του, ο Τριανταφυλλόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, ο Ρομέο έχει αιμάτωμα στο γόνατο, ενώ έχουμε και στρατευμένους.» Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σπέρκος έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα ματς της 10ης Αγωνιστικής.

10η Αγωνιστική (19/11, 15:00)

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Πολιχνίτος
Γήπεδο Παρακοίλων
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Καρμίρης
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Σημείο: X12
«Ο Ανδρονικάς είναι αρκετά καλός μέσα στα Παράκοιλα, όμως και ο Πολιχνίτος γνωρίζει καλά τα χωμάτινα γήπεδα. Θα είναι ένα αμφίρροπο ματς, που αν φύγει από την ισοπαλία έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει στον άσσο, απ’ ότι στο διπλό.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αετός Λουτρών
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Μποντάκης, Τσογγάρη, Φαναρτζής
Παρατηρητές: Βασιλακάκης, Πολύμος

Σημείο: 2
Ο Οδυσσέας Ελύτης έχει δείξει πως δεν πατάει καλά. Διαθέτει νεανικό σύνολο και δύσκολα θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί με την πιο έμπειρη ομάδα του Αετού, που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Θα κερδίσει η ομάδα των Λουτρών.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αρίων Μήθυμνας
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Βουρανής, Μέστρος, Σαρρής
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Καλπάκας

Σημείο: 12
«Ο Κεραυνός είναι αρκετά καλή ομάδα, αλλά δεν του βγαίνει το εύκολο γκολ. Αν σκοράρει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν όχι, τότε ίσως ακόμα και να ηττηθεί από τον Αρίωνα Μήθυμνας.»

Αχιλλέας Πέτρας-Αιγέας Πλωμαρίου
Γήπεδο Πέτρας
Πατσατζής, Λυρής, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: 2
«Η ομάδα της Πέτρας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας, παίζοντας με πιτσιρικάδες. Ο Αιγέας από την άλλη μεριά έχει καλή ομάδα, υψηλούς στόχους και θα κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Μεσότοπος
Γήπεδο Λουτρών
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Πούλος
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: 1
«Ουσιαστικά σε ουδέτερο γήπεδο, αλλά εκτιμώ πως αυτό δεν θα επηρεάσει τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που έχει πολύ καλή ομάδα, μεγάλο ρόστερ και υψηλές προσδοκίες από τη φετινή σεζόν. Ο Μεσότοπος θα κοντράρει, αλλά ο άσσος έχει τις περισσότερες πιθανότητες.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αναγέννηση Γέρας
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Κουλουδής, Οικονόμου, Κακαδέλλης
Παρατηρητές: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Ο Όλυμπος δείχνει πολύ δυνατός φέτος και ειδικά εντός έδρας έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Η Αναγέννηση έχει τα δικά της αγωνιστικά προβλήματα, ενώ μακριά από τον Παπάδο δυσκολεύεται.»


Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αίγειρος Μυστεγνών
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Λέκκας, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Πηγάσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey