Η παρακάμερα του «SL» στα Λουτρά!

06/12/2017 - 22:29 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2017 - 23:10

Ο Αιγέας Πλωμαρίου έφυγε με εμφατικό "2" από την έδρα του Αετού Λουτρών (0-4), συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Πρώην Δήμαρχος, πρώην πρόεδρος και επί σειρά ετών παράγοντας του Αιγέα ο Μιχάλης Μαμάκος παρακολουθεί το ματς παρέα με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πλωμαρίου και αρχηγό τότε Τάκη Λιόλιο και τους υπόλοιπους φίλους των φιλοξενούμενων.

Ο Στέλιος Μουντανάρης βρέθηκε στα Λουτρά και είδε την παλιά του ομάδα, αφού μέχρι πέρυσι βρισκόταν στο τιμόνι του Αιγέα Πλωμαρίου.

Ο Στρατής "Μπάλακ" Σκαλοχωρίτης δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται κοντά στον Αετό, παρακολουθώντας το ντέρμπι με την παρέα του όχι από την κερκίδα, αλλά στη μοναξιά του ελαιώνα.

Οι μεγάλοι απόντες του Αετού Λουτρών, σκεπτικοί έξω από τα αποδυτήρια. Δεν μπορούσαν να βοηθήσουν λόγω τραυματισμού και σίγουρα απογοητεύτηκαν από την εικόνα της ομάδας τους και τη βαριά ήττα.

Ο Πέτρος Γεραγωτέλλης έκανε ντεμπούτο ως Γενικός Αρχηγός στον Αιγέα Πλωμαρίου και μπήκε από την αρχή στα βαθιά, αν και το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με... περίπατο μέσα στα Λουτρά!

Ο εορτάζων σήμερα Πρόεδρος του Αετού Λουτρών, Νίκος Σπανός, αδυνατεί να πιστέψει τη συντριβή της ομάδας του και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Το βλέμμα του τα λέει όλα... Σε κάθε περίπτωση, πολύχρονος.

Η παλιά καραβάνα του Αιγέα, Γιώργος Γιαννίκος, έχει συνεργαστεί στην ομάδα του Πλωμαρίου με πολλές διοικήσεις. Ο νέος Πρόεδρος Δημήτρης Βαρβαγιάννης έκατσε πλάι του στον πάγκο, για να μοιραστεί λίγη από την εμπειρία του σε τέτοια ντέρμπι.

Ο Θεαγένης Διονυσάτος είναι έξαλλος από τα όσα βλέπει στο γήπεδο, με τον Αετό να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τη σπουδαιότητα του αγώνα.

Η συννεφιά που επικρατούσε ανάγκασε τους ανθρώπους του Γηπέδου Λουτρών να ανάψουν τους προβολείς, αφού είχε πέσει σκοτάδι που δυσκόλευε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά και τους διαιτητές.

Πρώτες βοήθειες και χρήση ψυκτικού στον Γιώργο Κουρβανιό από τον γιατρό του αγώνα στη διάρκεια του ματς...

Ο βοηθός διαιτητής Χρήστος Μέστρος είναι εξελίξιμος, παίρνοντας πολλά παιχνίδια στις τοπικές κατηγορίες. Αξιολογημένος στη Γ' Εθνική, περιμένει την ευκαιρία του και εκτός νησιού...

Στον πάγκο του Αιγέα υπήρχε σχετική ικανοποίηση από την εμφάνιση της ομάδας και το ευρύ 0-4 μέσα στα Λουτρά.

Στον αντίποδα, στον πάγκο του Αετού Λουτρών υπάρχει κατήφεια από την εξέλιξη του ντέρμπι και τη βαριά ήττα από τον Αιγέα.

Ο Πάρης Βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως δεν ορίστηκε παρατηρητής σε κάποιο ματς και παραβρέθηκε στα Λουτρά, προτιμώντας κι εκείνος τη συντροφιά των ελιών. 

Ο Τζίμης Βλαστέλλης αποτελεί την τελευταία μεταγραφή του Αετού Λουτρών, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του. Είχε κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Πολιχνίτο και χρησιμοποιήθηκε ξανά ως αλλαγή κόντρα στον Αιγέα.

Ο Γκανέζος επιθετικός Άνταμ Σουλειμάνα Γκουνλού σκόραρε το τρίτο γκολ του Αιγέα και έτρεξε να το αφιερώσει στην κόρη του, την οποία πήρε και μια μεγάλη αγκαλιά στη λήξη του παιχνιδιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey