Δώσε τα προγνωστικά σου!

08/12/2017 - 17:48 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2017 - 17:19

Η 13η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λέσβου μπορεί να περιλαμβάνει λιγότερες αμφίρροπες αναμετρήσεις από τις προηγούμενες, όμως δε λείπουν και τα σημαντικά παιχνίδια. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Παπάδο, εκεί όπου η Αναγέννηση Γέρας υποδέχεται τον Αετό Λουτρών.

Ο πρωτοπόρος Όλυμπος φιλοξενεί στην Αγιάσο τον Κεραυνό, στο ντεμπούτο του Γιώργου Σπετσιώτη στον πάγκο της ομάδας του Αφάλωνα. Ο Αίγειρος Μυστεγνών κοντράρεται με τον Ανδρονικά Παρακοίλων εντός έδρας, ενώ ο Αιγέας Πλωμαρίου έχει επικίνδυνη έξοδο στο γήπεδο του Πολιχνίτου. Στο Κάτω Τρίτος, ο τοπικός Αλκιβιάδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη και στην Αγία Παρασκευή, ο Μεσότοπος θα παίξει ενάντια στον Αρίωνα Μήθυμνας.

Τέλος στην Πέτρα ο τοπικός Αχιλλέας θα αναμετρηθεί με τον φιλόδοξο Ατρόμητο Ανεμώτιας. Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου αναγνώρισε τις δυσκολίες εν όψει της συνάντησης του Σαββάτου: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα του Αχιλλέα αποτελείται από μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν τις εμπειρίες ακόμα. Από την πλευρά μας θα θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είναι καλύτερος. Δεν έχουμε απουσίες, θα παίξουμε για να χαρούμε το παιχνίδι, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερό μας εαυτό.»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, με την οποία ολοκληρώνεται ο Α’ Γύρος.

13η Αγωνιστική

Αναγέννηση Γέρας-Αετός Λουτρών
Γήπεδο Παπάδου
Κουλουδής, Ψύλλος, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Κελαϊδίτης

Σημείο: Χ2
«Ο Αετός Λουτρών θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας και νομίζω πως θα το καταφέρει μέσα στον Παπάδο. Πρώτο σημείο θα έδινα την ισοπαλία και αν φύγει το ματς από εκεί, θα επέλεγα το 2.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Ανδρονικάς Παρακοίλων
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παντελαίων, Καρμίρης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Σημείο: 1
«Η νίκη του Αίγειρου είναι αναμφισβήτητη και επιβεβλημένη. Άσσος.»

Πολιχνίτος-Αιγέας Πλωμαρίου
Γήπεδο Πολιχνίτου
Μποντάκης, Μπάλιακα, Πούλος
Παρατηρητής: Πάνου

Σημείο: 2
«Ο Αιγέας κυνηγάει τις πρώτες θέσεις και δεν πιστεύω ότι θα στραβοπατήσει. Συνηθίζει να προσαρμόζεται γρήγορα σε ξερό γήπεδο. Του Πολιχνίτου εξάλλου είναι και μεγάλο, οπότε θα βολέψει το παιχνίδι της ομάδας του Πλωμαρίου.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Οδυσσέας Ελύτης
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Βουρανής, Βασιλακάκης, Συβρής
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Σημείο: 1Χ
«Εκτιμώ ότι θα μετρήσει η έδρα στο συγκεκριμένο ματς. Ο άσσος είναι το πρώτο σημείο και θα έδινε πολύ μικρότερες πιθανότητες σε μια ισοπαλία.»

Όλυμπος Αγιάσου-Κεραυνός Αφάλωνα
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Μέστρος, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Ο Όλυμπος έχει αποδείξει πολλά φέτος. Δεν υπάρχει για μένα καμία περίπτωση απώλειας βαθμών στο γήπεδό του. Είναι ξερός άσσος.»

Μεσότοπος-Αρίων Μήθυμνας
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Δουκάκης, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Σημείο: Χ
«Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Εκτιμώ πως ξεκινά και τελειώνει στην ισοπαλία.

Αχιλλέας Πέτρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Γήπεδο Πέτρας
Λυρής, Οικονόμου, Σαρρής
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey