Δώσε τα προγνωστικά σου!

15/12/2017 - 14:12

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου με την πρεμιέρα του Β’ Γύρου, στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Πλωμάρι μεταξύ του τοπικού Αιγέα και της Αναγέννησης Γέρας. Δύσκολες εξόδους έχουν οι πρωτοπόροι, με τον Όλυμπο Αγιάσου να δοκιμάζεται στην έδρα του Ανδρονικά Παρακοίλων, τον Αίγειρο να φιλοξενείται στο Μόλυβο από τον γηπεδούχο Αρίωνα και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να αναζητά βαθμούς στο γήπεδο του Οδυσσέα Ελύτη.

Αμφίρροπα αναμένονται τα υπόλοιπα ματς, με τον Μεσότοπο να αντιμετωπίζει τον Πολιχνίτο και τον Κεραυνό Αφάλωνα να κοντράρεται με τον Αχιλλέα Πέτρας. Τέλος, ο Αετός Λουτρών αναμετράται εντός έδρας με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους.

Μιλώντας στο «SportLesvos.gr» ο προπονητής του Αετού Λουτρών, Θεαγένης Διονυσάτος, επεσήμανε για το επερχόμενο ματς της ομάδας του ότι μετά από πολύ καιρό έχουν περιοριστεί αισθητά οι ελλείψεις. «Θα παίξουμε κόντρα στον Αλκιβιάδη για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν πλήρεις. Αν εξαιρέσουμε βέβαια τον Παλάση, που είναι τραυματίας και τον Λαγουτάρη, ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Υπήρξαν παιχνίδια όμως τις προηγούμενες εβδομάδες στα οποία παίξαμε με πολλές περισσότερες απουσίες. Θέλουμε μια ακόμα νίκη, παίζουμε στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.»

Στη συνέχεια, ο Θεαγένης Διονυσάτος έκανε τις δικές του προβλέψεις για τους υπόλοιπους αγώνες της 14ης Αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

14η Αγωνιστική (17/12, 15:00)

Μεσότοπος-Πολιχνίτος
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Βλουτέλλης, Βασιλακάκης, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Βογιατζής

Σημείο: 1Χ
«Αμφίρροπο ματς. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς. Το προβάδισμα το έχει ο Μεσότοπος, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω και την ισοπαλία.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αναγέννηση Γέρας
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Κουκούλας, Καρμίρης, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Σημείο: 1Χ
«Παραδοσιακά, ο Αιγέας είναι πολύ ανταγωνιστικός στο Πλωμάρι. Υπάρχει βέβαια και μια αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων στην περιοχή. Η Αναγέννηση έχει πλέον και καινούριο προπονητή στον πάγκο της, οπότε ίσως μπορέσει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Πρώτη τύχη δίνω στον άσσο, αλλά δεν θα ήταν έκπληξη μια ισοπαλία.»

Αρίων Μήθυμνας-Αίγειρος Μυστεγνών
Γήπεδο Μήθυμνας
Μποντάκης, Παντελαίων, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: 2
«Στο Μόλυβο, ο Αρίων είναι πάντα δυνατός έχοντας και συνηθίσει να αγωνίζεται στο ξερό γήπεδο. Απέναντί του θα βρεθεί όμως ο Αίγειρος, που γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει ακόμα και σε δύσκολες έδρες. Εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η νίκη για την ομάδα των Μυστεγνών.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Παρακοίλων
Βουρανής, Καραμπάσης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Σημείο: Χ2
«Πολύ δύσκολη έξοδος για τον Όλυμπο. Το ματς διεξάγεται στο ξερό γήπεδο των Παρακοίλων. Εντάξει, ο Όλυμπος είναι σε πολύ καλή κατάσταση από την αρχή της χρονιάς, έχει τον πρώτο λόγο, αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι έχει πολλή ισοπαλία λόγω των ειδικών συνθηκών της έδρας.»

Οδυσσέας Ελύτης-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Ενωσιακό Θερμής
Κουλουδής, Λέκκας, Σαρρής
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Σημείο: 2
«Αν και ο Οδυσσέας Ελύτης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα, θα είναι ένα παιχνίδι από το οποίο δεν θα πάρει εύκολα κάτι θετικό. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είναι φιλόδοξος, διαθέτει πολύ γεμάτο ρόστερ και διατηρεί το προβάδισμα για να φύγει νικητής.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αχιλλέας Πέτρας
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Πατζατζής, Πούλος, Συκάς
Παρατηρητής: Γονιδέλλης

Σημείο: 1
«Αν δεν κερδίσει και τώρα ο Κεραυνός Αφάλωνα θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Εύκολα ή δύσκολα λοιπόν, άσσος στη Μόρια.»

Αετός Λουτρών-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Γήπεδο Λουτρών
Δουκάκης, Παράσχου, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Ψάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey