Δώσε τα προγνωστικά σου!

19/01/2018 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 19/01/2018 - 16:01

Με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολύμπου Αγιάσου και Αίγειρου Μυστεγνών να ξεχωρίζει, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου με τη διεξαγωγή της 17ης Αγωνιστικής.

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας υποδέχεται την Αναγέννηση Γέρας, ενώ ο Αιγέας Πλωμαρίου δοκιμάζεται στην έδρα του Κεραυνού Αφάλωνα. Στην Πέτρα, ο Αχιλλέας αντιμετωπίζει τον Μεσότοπο και στον Πολιχνίτο η ομώνυμη ομάδα κοντράρεται με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους. Ντέρμπι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Θερμής, εκεί όπου ο Οδυσσέας Ελύτης αναμετράται με τον Αρίωνα Μήθυμνας.

Τέλος ο Ανδρονικάς τίθεται αντιμέτωπος με τον Αετό Λουτρών σε ένα ματς που η ομάδα των Παρακοίλων αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες, λόγω της τιμωρίας των Σελάχα και Μπαρδή. Επιπρόσθετα, αμφίβολος παραμένει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής του Ανδρονικά Μάκης Σαμπάνης τόνισε: «Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει να στέκομαι στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Παίζουμε κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, η οποία διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και έναν πολύ ικανό προπονητή.»

Στη συνέχεια, η Μάκης Σαμπάνης έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα ματς της 17ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

17η Αγωνιστική (21/1, 15:00)

Αχιλλέας Πέτρας-ΑΟ Μεσοτόπου
Γήπεδο Πέτρας
Δουκάκης, Συβρής, Σαρρής
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: 2Χ
«Είναι σφιχτή στην έδρα της η ομάδα της Πέτρας, αλλά πιστεύω ότι ο Μεσότοπος είναι τόσο ανεβασμένος που θα πάρει αποτέλεσμα από τον Αχιλλέα.»

Πολιχνίτος-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Γήπεδο Πολιχνίτου
Λέκκας, Μέστρος, Καρδάσης
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: 1
«Πρέπει να πάρει βαθμούς ο Πολιχνίτος, γιατί έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Είναι ευκαιρία τώρα απέναντι στον Αλκιβιάδη.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αρίων Μήθυμνας
Ενωσιακό Θερμής
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Χρόνης

Σημείο: Χ1
«Είναι ένα ντέρμπι, που θεωρώ ότι έχει ελπίδες να το κερδίσει ο Οδυσσέας Ελύτης γιατί έχει μπροστά 3-4 παίκτες, που μπορούν να του εξασφαλίσουν τους βαθμούς.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αναγέννηση Γέρας
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Κουκούλας, Πούλος, Χατζημωϋσής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Σημείο: 1
«Δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας βαθμών ο Ατρόμητος. Οφείλει να πάρει τη νίκη γιατί ο Αετός Λουτρών πλησιάζει στη βαθμολογία.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αιγέας Πλωμαρίου
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Πατσατζής, Τσιμόπουλος, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Σημείο: 2
«Ο Αιγέας έχει ανέβει αθόρυβα στη 2η θέση του πίνακα, είναι πολύ καλή ομάδα και έτσι όπως έχει η κατάσταση για περάσει νικηφόρα.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αίγειρος Μυστεγνών
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Κουλουδής, Καραμπάσης, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Πάνου

Σημείο: Χ2
«Ο Όλυμπος αντιμετωπίζει πολλές απουσίες, ενώ ο Αίγειρος δείχνει ανεβασμένος τελευταία. Πιστεύω ότι ο Αίγειρος δε χάνει σε αυτό το ντέρμπι.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αετός Λουτρών
Γήπεδο Παρακοίλων
Μποντάκης, Συκάς, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Σταυρίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey