Η παρακάμερα του «SL» στην Αγιάσο

22/01/2018 - 19:25 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2018 - 19:42

Όλυμπος Αγιάσου και Αίγειρος Μυστεγνών αγωνίστηκαν σε ένα πραγματικό ντέρμπι στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, που τα είχε όλα...

Κάτω από δυνατή βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε το ματς, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών.

Η διαιτητική τριάδα με τους Κουλουδή, Μπάλιακα και Καραμπάση τα πήγαν καλά και κράτησαν υπό έλεγχο ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής. 

Δύο νέους τερματοφύλακες είχε το ντέρμπι, με τον Μιχάλη Καραβασίλη να υπερασπίζεται την εστία του Ολύμπου, αντικαθιστώντας τον τραυματία Κλεομένη Παπαλόπουλο.

Ντεμπούτο με τα γάντια του Αίγειρου Μυστεγνών έκανε και ο Χρήστος Παπαδάτος, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αιγέα Πλωμαρίου.

Η δυνατή βροχή ανάγκασε όλους τους ποδοσφαιριστές να κάτσουν στριωμγμένοι στον πάγκο για να προφυλαχθούν, με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο να ζει έντονα την εξέλιξη του αγώνα. 

Στον πάγκο του Αίγειρου, ο Γιώργος Κουτρομπίλας έζησε το πρώτο του ντέρμπι με την ομάδα των Μυστεγνών...

Ο γνωστός Στέλιος έκανε την επανεμφάνισή του στο «Χριστοφίδειο», μοιράζοντας φιλάκια στους φιλάθλους. Και μπορεί να παρακολούθησε από κοντά τη μία του αγάπη, τον Όλυμπο, ρωτούσε όμως συχνά να μάθει το αποτέλεσμα και της άλλης του αγάπης, του Αιολικού που εκείνη την ώρα έπαιζε με τη Χαλκίδα στον «Ταρλά». 

Η μόνη στιγμή που το ματς ξέφυγε ήταν με αφορμή ένα φάουλ, που επέφερε σύρραξη μεταξύ των παικτών, αλλά η... φωτιά έσβησε γρήγορα!

Δεν υπήρχε πολύς κόσμος στις εξέδρες, λόγω του καιρού, ωστόσο το γκολ του Τζιώτη «ζέστανε» τους φιλάθλους του Ολύμπου Αγιάσου. 

Έξαλλα πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές των Αγιασωτών το τέρμα που σημείωσε ο Τζιώτης στο 77ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Πετρουζέλλη. Ο σκόρερ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, προερχόμενος από τον Αίαντα Μυτιλήνης. Άλλωστε αποτέλεσε προσωπική του επιλογή το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκέρι Τόρρα φορά γάντια τερματοφύλακα, αφού παρότι αμυντικός γνωρίζει τη θέση του τερματοφύλακα. Φέτος κάτι αντίστοιχο συνέβη στην Αγία Παρασκευή με αντίπαλο τον Μεσότοπο, αλλά και στα Παράκοιλα κόντρα στον Ανδρονικά.

Ήσυχο απόγευμα πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου ο παρατηρητής αγώνα Παναγιώτης Πάνου, παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού.

Άτυχος ο Νίκος Δρακούλης σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε στη μύτη. Η αιμορραγία ανάγκασε τον Κουτρομπίλα να τον αντικαταστήσει και ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε μετά το τέλος του ματς στο «Βοστάνειο» για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Μάριο Καλούλι πήρε μεταγραφή από τη Φίλια και τη Β' ΕΠΣ Λέσβου στον Όλυμπο Αγιάσου, προσδοκώντας να βοηθήσει την ομάδα του Παπαλόπουλου με τα γκολ του στη μάχη για τον τίτλο.

Στη λήξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο.

Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey