Πυρά κατά της διαιτησίας από Κεραυνό Αφάλωνα

23/01/2018 - 10:21 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2018 - 10:30

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Κεραυνού Αφάλωνα αναφορικά με τη διαιτησία του Πατσατζή και τις υποδείξεις του βοηθού Φαναρτζή στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Αιγέα Πλωμαρίου στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας.

Αναλυτικά:

"Ανακοίνωση-διαμαρτυρία ΓΠΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΦΑΛΩΝΑ

Σύσσωμο το ΔΣ του ΓΠΠΣ Κεραυνού Αφάλωνα και προς ενημέρωση όλης της Λεσβιακής Αθλητικής οικογένειας εκφράζει την εντονότατη αγανάκτηση του για τις συνεχιζόμενες απαράδεκτες διαιτησίες για το Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας 2017-2018.

Αν και ως σύλλογος σπανίως εκφράζουμε τα τυχόν παράπονα μας εντούτοις είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε δημόσια την διαιτησία του Πατσατζή αλλά και του επόπτη Φαναρτζή στον αγώνα Κεραυνού Αφάλωνα - Αιγέα Πλωμαρίου, όταν όχι μία φορά αλλά δύο φορές αρνήθηκε και δεν σφύριξε πέναλτυ υπέρ του Κεραυνού σε καθαρές ανατροπές των παικτών μας και όταν το σκόρ ήταν ισόπαλο 1-1.

Στην 1η περίπτωση δεν μας άφησε να προηγηθούμε στο σκόρ ενώ στην 2η δεν μας άφησε να ισοφαρίσουμε τον αγώνα. Πρόκειται για καραμπινάτη αλλοίωση του αποτελέσματος που γυρίζουν το άθλημα αρκετά χρόνια πίσω!!!!!! Όπως εμείς σεβόμαστε τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά και την ιστορία των αντίπαλων σωματείων έχουμε την απαίτηση να σέβονται και όλοι οι υπόλοιποι την δική μας ιστορία που ιστορικά και μεγάλη είναι αλλά και από τα πρώτα σωματεία ίδρυσης της ΕΠΣ Λέσβου!!!!

Από την αρχή του πρωταθλήματος αλλά και τα προηγούμενα έτη ο σύλλογος μας Κεραυνός Αφάλωνα κάθε Κυριακή με αθλητικό πνεύμα και μακριά από ακρότητες προσπαθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να προσφέρει καλύτερο ποδόσφαιρο, και ανάλογες διαιτησίες δεν βοηθούν στην κατεύθυνση αυτή!!!!

Αφάλωνας 22 Ιανουαρίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey