Ένσταση από Ατρόμητο Ανεμώτιας!

05/02/2018 - 15:46 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2018 - 17:02

Σε μπελάδες μπαίνει ο ΑΟ Πολιχνίτου, παρά τη νίκη του με σκορ 2-1 επί του Ατρόμητου Ανεμώτιας στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Αιτία το γεγονός πως υπέπεσε σε ολέθριο σφάλμα, αγωνιζόμενος προς το τέλος του ματς με 4 ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των 34 ετών. Η διοίκηση του Ατρόμητου Ανεμώτιας κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΣ Λέσβου κατά του κύρους του αγώνα, η οποία αναμένεται να εξεταστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή με βάση τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα.

Ενώ στην 11άδα του ΑΟ Πολιχνίτου βρίσκονταν ήδη 3 ποδοσφαιριστές 34+ ετών, έγινε αλλαγή ο νεαρός Καββαδάς προς το τέλος του ματς και στη θέση του μπήκε ο Αράπογλου, ανεβάζοντας τον αριθμό σε τέσσερις, κάτι που απαγορεύεται ρητά από την προκήρυξη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα 10: «Στους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου μπορούν να αγωνισθούν στην Α' κατηγορία μέχρι τρεις (3) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες πριν από 1-1-83. Εφόσον η παράβαση πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του αγώνα, λογίζεται ως αντικανονική συμμετοχή στην υπαίτια δε ομάδα επιβάλλονται μετά από ένσταση οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις.».

Όλα δείχνουν ότι ΑΟ Πολιχνίτου θα μηδενιστεί και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα πάρει το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey