Δε βγήκε απόφαση για την ένσταση!

14/02/2018 - 15:26 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2018 - 15:40

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ δεν αποφάνθηκε σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Πολιχνίτου, στον οποίο είχε ηττηθεί με σκορ 2-1 για την 19η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Η τελική απόφαση θα παρθεί σε επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής.

Σημειώνεται ότι ο ΑΟ Πολιχνίτου είχε υποπέσει σε λάθος, έχοντας 4 ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των 34 ετών ταυτόχρονα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η διοίκηση του Ατρόμητου Ανεμώτιας, αντιλαμβανόμενη το γεγονός, κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΣ Λέσβου κατά του κύρους του αγώνα. Σημείο «τριβής» το γεγονός της αλλαγής στο 92ο λεπτό του νεαρού Καββαδά από τον Αράπογλου, που ήταν γεννημένος πριν την 1η Ιανουαρίου 1983 και έτσι θεωρείται άνω των 34 ετών βάσει της προκήρυξης. Αγωνίζονταν παράλληλα στο ίδιο χρονικό σημείο τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές που βάδιζαν στα 34+, κάτι που αντιτίθεται στον κανονισμό. 

Με βάση την προκήρυξη «εφόσον η παράβαση πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, λογίζεται ως αντικανονική συμμετοχή και στην υπαίτια ομάδα επιβάλλονται μετά από ένσταση οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις». Αν αποφανθεί σχετικά και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα πάρει το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-3, ενώ από τον ΑΟ Πολιχνίτου πέραν του μηδενισμού θα αφαιρεθούν και 3 βαθμοί. Η διοίκηση του συλλόγου απολογήθηκε καταθέτοντας υπόμνημα και έτσι η τελική απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία της Ένωσης.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Σχετικά με την υποβληθείσα ένσταση του σωματείου ΕΓΣ Ατρόμητος Ανεμώτιας αναφορικά με τον αγώνα της 04/02/2018 μεταξύ ΑΟ Πολιχνίτου – ΕΓΣ Ατρόμητος Ανεμώτιας για παράβαση του άρθρου 13 παρ. 2 της προκήρυξης ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λέσβου 2017 – 2018, η Πειθαρχική Επιτροπή αφού εξετάσει τα όσα γραπτώς και προφορικώς δια απολογητικού υπομνήματος και των εκπροσώπων του αντίστοιχα κατέθεσε το σωματείο ΑΟ Πολιχνίτου, θα αποφανθεί σχετικά σε επόμενη συνεδρίαση της.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey