Δώσε τα προγνωστικά σου!

16/02/2018 - 15:06

Αγωνιστική των ντέρμπι είναι η 21η του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, με δύο πολύ σημαντικά ματς να μαγνητίζουν τα βλέμματα των φιλάθλων.

Στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου, ο Αιγέας υποδέχεται τον Αίγειρο στο ματς μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας, που ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή. Στον Α’ Γύρο η ομάδα των Μυστεγνών είχε επικρατήσει με σκορ 3-1. Στα Λουτρά, ο τοπικός Αετός φιλοξενεί τον Όλυμπο Αγιάσου που καραδοκεί για ένα «στραβοπάτημα» στην κορυφή ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Επικίνδυνη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που κοντράρεται με τον Ανδρονικά στα Παράκοιλα. Στα υπόλοιπα ματς, ο Μεσότοπος αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Γέρας, ο Αρίων Μήθυμνας αναμετράται με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους και στο ντέρμπι ουραγών ο Οδυσσέας Ελύτης τίθεται αντιμέτωπος με τον Αχιλλέα Πέτρας.

Τέλος, ο Πολιχνίτος παίζει στην έδρα του με αντίπαλο τον Κεραυνό Αφάλωνα και μιλώντας στο «SL» ο προπονητής του συλλόγου Στρατής Αλεξίου επεσήμανε: «Θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε δίχως απουσίες, αφού και οι φοιτητές μας θα είναι στο νησί λόγω του τριημέρου. Έτσι είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αναζητώντας βαθμούς όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα στην ολοκλήρωση της και του Β Γύρου. Εκτιμώ ότι έχουμε τον πρώτο λόγο, εφόσον αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας.»

Ακολούθως, ο Στρατής Αλεξίου έκανε τις δικές του προβλέψεις για τους υπόλοιπους αγώνες της 21ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

21η Αγωνιστική (18/2, 15:00)

Μεσότοπος-Αναγέννηση Γέρας
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Βογιατζής

Σημείο: 1
«Η ομάδα της Γέρας δείχνει να μην έχει πατήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Μεσότοπος είναι ενισχυμένος φέτος, έχει πολύ καλή διοίκηση και επειδή χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς, εκτιμώ ότι θα κερδίσει.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αχιλλέας Πέτρας
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Πατσατζής, Παράσχου, Συκάς
Παρατηρητής: Σάλτας

Σημείο: 1
«Ο Αχιλλέας είναι μι ομάδα που τρέχει και προσπαθεί, αλλά ο Οδυσσέας Ελύτης έχει τον πρώτο λόγο μέσα στο γήπεδό του. Άσσος.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Γήπεδο Παρακοίλων
Λέκκας, Στεργιακούλης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Σημείο: 1Χ
«Μπορεί ο Ατρόμητος να διαθέτει πλούσιο ρόστερ, αλλά δεν διακρίνεται για τη χημεία του. Ο Ανδρονικάς είναι πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του και θα ποντάρω σε αυτή.»

Αετός Λουτρών-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Λουτρών
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Πούλος
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: Χ2
«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, που έχει το χαρακτήρα ντέρμπι. Ο Αετός έχει έμπειρο αγωνιστικό σύνολο, αλλά νομίζω ότι υστερεί σε φρεσκάδα. Ο Όλυμπος είναι μια ταχύτητα επάνω. Σημαντική και η απουσία του Κροτσίδα για την ομάδα των Λουτρών, αφού αποτελεί βαρόμετρο. Πάω με τους φιλοξενούμενους.»

Αρίων Μήθυμνας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Γήπεδο Μολύβου
Κουλουδής, Μέστρος, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: 1Χ
«Για τον Αλκιβιάδη μπορεί κανείς να πει ότι δύσκολα κερδίζει, αλλά και δύσκολα χάνει. Ο Αρίων μπορεί να σε αγωνιστική κάμψη, αλλά θα προτιμήσω τη δύναμη της έδρας.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αίγειρος Μυστεγνών
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Βουρανής, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1Χ
«Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Πέρα από την ψυχολογία και την τακτική, θα πρέπει ο ένας να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη του άλλου. Ο Αιγέας μέσα στο Πλωμάρι έχει αποδείξει πως καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Θα εμπιστευθώ την έδρα.»

ΑΟ Πολιχνίτου-Κεραυνός Αφάλωνα
Γήπεδο Πολιχνίτου
Μποντάκης, Λυρής, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Πηγάσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey