Μόνος πρώτος ο Αίγειρος!

24/02/2018 - 17:37 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2018 - 18:57

Μεγάλος κερδισμένος ο Αίγειρος Μυστεγνών, κατά την 22η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου, μετά τη νίκη μέσα στον Παπάδο επί της Αναγέννησης Γέρας (1-2) και την ήττα του Αιγέα Πλωμαρίου στην Αγιάσο από τον ψυχωμένο Ολυμπο (1-0). Οι κακές καιρικές συνθήκες ωστόσο δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα Ατρόμητου Ανεμώτιας - Αρίων Μήθυμνας, ενώ διακόπηκε στο 15' το ματς Κεραυνού Αφάλωνα - Ανδρονικά Παρακοίλων με το σκορ στο 0-0. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον Πολιχνίτο (5-2), ο Αετός Λουτρών επιβλήθηκε στην Πέτρα του Αχιλλέα (1-5) και ο Μεσότοπος θριάμβευσε μέσα στο Κάτω Τρίτος απέναντι στον Αλκιβιάδη (1-6).

22η Αγωνιστική (24/2, 15:00)

Οδυσσέας Ελύτης-ΑΟ Πολιχνίτου 5-2
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Βλουτέλλης, Μέστρος, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Μεγάλη νίκη για τον Οδυσσέα Ελύτη που θριάμβευσε επί του Πολιχνίτο. Το σκορ άνοιξε ο Μανιός σε ασίστ του Αναιρούση και λίγο αργότερα από κόρνερ του Κούρκουλος ο Παράσχου με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εκτέλεση φάουλ του Π. Αλεξίου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μανιός με σουτ έξω από την περιοχή (και κάποιες κόντρες) έγραψε το 3-1 και ο Αναιρούσης με πλασέ το 4-1. Ο Πολιχνίτος μείωσε με το δεύτερο γκολ του Π. Αλεξίου σε 4-2 και το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Καλουτζής σε τετ α τετ. Ο ίδιος παίκτης είχε χάσει λίγο πριν ένα ακόμα δύσκολο τετ α τετ, αναζητώντας το σκοράρισμα. Στη συνέχεια από ένα σκληρό μαρκάρισμα ο Μελισσουργός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ενώ αποβλήθηκε και ο Π. Αλεξίου που κινήθηκε απειλητικά προς τα αποδυτήρια.

Αχιλλέας Πέτρας-Αετός Λουτρών 1-5
Γήπεδο Πέτρας
Βουλγαρέλλης, Καραμπάσης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πελέκος

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Αετός Λουτρών κέρδισε 1-5 τον Αχιλλέα Πέτρας. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Κούτσα και Κάρμα στο πρώτο 45λεπτο, στέλνοντας τρεις ακόμα φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με Ευαγγέλου, Βασιλέλλη και Μουτζούρη.

Κεραυνός Αφάλωνα-Ανδρονικάς Παρακοίλων (Διακοπή 15' 0-0)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Παντελαίων, Μπάλιακα, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πολύμος

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αρίων Μήθυμνας (Αναβολή)
«Μίζεργκαν» Ανεμώτιας
Βουρανής, Πούλος, Ψύλλος
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-ΑΟ Μεσοτόπου 1-6
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Δουκάκης, Καρμίρης, Παράσχου
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Παλικαρίσια νίκη με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε ο Μεσότοπος, μέσα στο Κάτω Τρίτος, με 1-6. Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή προηγήθηκε με 0-3 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ των Αλέξη Μπριλάκη (2'), Λευτέρη Βασήλα (7') και Φοίβου Τσιπά (25). Στην επανάληψη σκόραραν επίσης οι Αλέξης Μπριλάκης (47), Δημήτρης Σταμάτης (60') και Φοίβος Τσιπάς (75'). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-6 με κεφαλιά.

Αναγέννηση Γέρας-Αίγειρος Μυστεγνών 1-2
Γήπεδο Παπάδου
Λέκκας, Τσιμόπουλος, Στεργιακούλης
Παρατηρητής: Χρόνης

Στο πρώτο μέρος ή δυνατή βροχή μετέτρεψε σε λίμνη το γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ. Ο Φωκιανός με καταπληκτικό γκολ στο "Γ" από μακριά άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Γιώργος Κουτρομπίλας πέρασε στο ματς τον Καβαλίκα και με δικό του γκολ ο Αίγειρος ισοφάρισε σε 1-1. Με την επανέναρξη στο δεύτερο μέρος ο Χατζηκλειδαράς πέτυχε το 1-2, χαρίζοντας στην ομάδα των Μυστεγνών το σημαντικό τρίποντο.

Όλυμπος Αγιάσου-Αιγέας Πλωμαρίου 1-0
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Μποντάκης, Πατσατζής, Λυρής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής βάφτηκε... πράσινο, με τον Όλυμπο Αγιάσου να κερδίζει τον Αιγέα με 1-0, γκρεμίζοντας την ομάδα του Πλωμαρίου από την κορυφή. Το χρυσό γκολ των Αγιασωτών πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Τσομπανέλλης, χαρίζοντας στο συγκρότημα του Θοδωρή Παπαλόπουλου μια σπουδαία νίκη.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey