Δώσε τα προγνωστικά σου!

16/03/2018 - 14:28

Δύο στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρίσκεται η Α’ ΕΠΣ Λέσβου και μάλιστα η 25η Αγωνιστική περιλαμβάνει δύο σημαντικά ντέρμπι κορυφής.

Ο Όλυμπος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στην Αγιάσο, σε ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για τη σειρά κατάταξης (και πριμοδότησης) εν όψει Playoffs, ενώ και στο Πλωμάρι ο τοπικός Αιγέας αναμετράται με τον Αετό Λουτρών, που υπό προϋποθέσεις διεκδικεί ακόμα μαθηματικά την είσοδό του στην τετράδα.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Αίγειρος Μυστεγνών φιλοξενεί στο Ενωσιακό Θερμής τον Κεραυνό Αφάλωνα και στον Παπάδο η Αναγέννηση Γέρας θα παίξει με τον Οδυσσέα Ελύτη. Ο Πολιχνίτος αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Αρίωνα Μήθυμνας και ο Μεσότοπος κοντράρεται με τον Ανδρονικά Παρακοίλων στην Αγία Παρασκευή. Τέλος, στο Κάτω Τρίτος ο τοπικός Αλκιβιάδης τίθεται αντιμέτωπος με τον Αχιλλέα Πέτρας.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής του Ολύμπου Αγιάσου Θοδωρής Παπαλόπουλος, επεσήμανε πως η ομάδα του έχει πετύχει το μεγάλο της στόχο, αφού ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι εντός Playoffs. «Θα παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη. Στο γήπεδό μας έχουμε τη δυναμική που απαιτείται για τέτοια ντέρμπι. Θα έχουμε και αγωνιστικές επιστροφές, οπότε πάμε να δώσουμε τη μάχη μας για το καλύτεροι δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολούθως, ο προπονητής του Ολύμπου Αγιάσου έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης Αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

25η Αγωνιστική (18/3, 15:00)

Αίγειρος Μυστεγνών-Κεραυνός Αφάλωνα
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Κουλουδής, Παντελαίων, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Γιουβανάκης

Σημείο: 1
«Υπάρχει δεδομένη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Άσσος.»

ΑΟ Πολιχνίτου-Αρίων Μήθυμνας
Γήπεδο Πολιχνίτου
Βουρανής, Πούλος, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Σημείο: 1
«Ο Πολιχνίτος το θέλει περισσότερο και πιστεύω ότι θα το πάρει. Παρότι προέρχεται από πολύ βαριά ήττα και ψυχολογικά δεν είναι στα καλύτερά του. Ο Αρίων έχει σωθεί.

ΑΟ Μεσοτόπου-Ανδρονικάς Παρακοίλων
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Βλουτέλλης, Πούλος, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Σημείο: Χ
«Από τη μία ο Μεσότοπος δεν έχει το απαραίτητο κίνητρο. Από την άλλη ο Ανδρονικάς δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένος και χρειάζεται το βαθμό.»

Αναγέννηση Γέρας-Οδυσσέας Ελύτης
Γήπεδο Παπάδου
Μποντάκης, Βασιλακάκης Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής Πάνου

Σημείο: 12
«Μια ισοπαλία δε συμφέρει τον Οδυσσέα Ελύτη, που θα παίξει ανοικτά για να διεκδικήσει τη νίκη. Βέβαια η Αναγέννηση είναι δυνατή στον Παπάδο, όμως είναι αγωνιστικά αδιάφορη.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αετός Λουτρών
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Δουκάκης, Καρμίρης, Μπαλιακα
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: 12
«Ο Αετός θα τα παίξει όλα για όλα, προσδοκώντας ότι μπορεί να δικαιωθεί στην έφεση ο Πολιχνίτος για το ματς με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Ο Αιγέας είναι πανίσχυρος στο Πλωμάρι όμως.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αχιλλέας Πέτρας
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Λέκκας, Οικονόμου, Παράσχου
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Σημείο: 1
«Άσσος. Ο Αχιλλέας έχει πετάξει λευκή πετσέτα και ο Αλκιβιάδης χρειάζεται τους βαθμούς.»

Όλυμπος Αγιάσου-Ατρόμητος Ανεμώτιας
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Κουκούλας, Μέστρος, Λυρής
Παρατηρητής: Πηγάσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey