Νίκη τίτλου για τον Αετό με επική ανατροπή

30/01/2022 - 17:27 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2022 - 22:47

Ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική στην Α ΕΠΣΛ με τον Αετό στο ντέρμπι κορυφής να παίρνει την νίκη 3-1 με επική ανατροπή και να κάνει άλμα τίτλου, καθώς ξέφυγε πλέον με δέκα βαθμούς από τον Διαγόρα. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Οδυσσέας Ελύτης νίκησε 0-2 τον Κεραυνό, ο Μεσότοπος επιβλήθηκε 4-2 κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ στο γήπεδο Φίλιας Ανδρονικάς και Αιγέας ήρθαν ισόπαλοι 4-4.

Έσπασαν καρδιές στο γήπεδο Λουτρών με τις δύο ομάδες να αποζημιώνουν τους φιλάθλους προσφέροντας πλούσιο θέαμα, έχοντας η κάθε μια από ένα ημίχρονο. Ο Διαγόρας μπήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο έχοντας παραπάνω τρεξίματα και τους γηπεδούχους από την άλλη να μην έχουν καθαρό μυαλό και να κάνουν εύκολα λάθη. Η πρώτη καλή στιγμή ωστόσο ήταν για τον Αετό στο 13', με το σουτ του Μιχαλάκη πάνω στην κίνηση να καταλήγει στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα και τον Διαγόρα δέκα λεπτά μετά να απαντάει με τον Σαλταμάρα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κάμπερ, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 26ο λεπτό, ο Μιχαλάκης αποχώρησε τραυματίας με τον Τοπάλι να παίρνει τη θέση του και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης να σερβίρει στον Χρυσάφη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο λεπτό ο Τάκας από το ημικύκλιο αστόχησε με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ, όμως λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Χατζηκλειδαράς με ωραίο πλάσε μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Στην επανάληψη η ομάδα των Λουτρών αφυπνίστηκε και προειδοποίησε με τον Χρυσάφη στο 50' ο οποίος σούταρε από καλή θέση όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γιαννίκου. Στο 65ο λεπτό ο Παλαμουτσής με κοντινό πλασέ βρήκε την ισοφάριση για τον Αετό, ο οποίος μέσα σε ένα λεπτό έφερε τούμπα το ματς, καθώς ο Χρυσάφης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έγραψε το 2-1. Ο Διαγόρας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, με τον Δρακούλη ωστόσο να στοχεύει το δοκάρι και αφού δεν έγινε το 2-2, ο Βλαστέλλης στο 79' καθάρισε το παιχνίδι στέλνοντας τη μπάλα για τρίτη φορά στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν ακόμα δύο δοκάρια με τον Βέντο στο 80' και στο 82'. Έτσι, ο Διαγόρας γνώρισε την πρώτη εκτός έδρας ήττα που τον βγάζει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου και την ομάδα των Λουτρών από την άλλη  βγάζοντας ψυχή στο δεύτερο μέρος να κερδίζει τον αγώνα της χρονιάς αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα για την πρωτιά.

Στη Μόρια ο Οδυσσέας Ελύτης έφυγε νικητής 0-2 κόντρα στον Κεραυνό με δύο γκολ του Νομίδη στο 18' με πέναλτι και στο 70" με σουτ, ενώ στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Βουζούλιας.

Γκολ και θέαμα στη Φίλια με τον Ανδρονικά και τον Αιγέα να πετυχαίνουν από 4 τέρματα έκαστος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάκη Σαμπάνη στο 8' και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παράσχος Πρωτούλης έκανε το 1-1. Στο 22' ο Πρωτούλης ξανά έδωσε το προβάδισμα στον Αιγέα, όμως ο Τσίγκας λίγο αργότερα ισοφάρισε για τον Ανδρονικά, ενώ ο Καραμπέτσος στο 40' έβαλε πάλι σε θέση οδηγού την φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Μάκης Σαμπάνης με πέναλτι στο 60' σημείωσε το 3-3, ο Γιάννης Βελούτσος στο 75' έκανε το 3-4 αλλά η ομάδα των Παρακοίλων στο 90' με τον Δημήτρη Κουτλή πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας διαμορφώνοντας το τελικό 4-4. Ο Αιγέας είχε και δύο δοκάρια.

Όμορφο παιχνίδι έγινε και στον Μεσότοπο με την τοπική ομάδα να παίρνει την νίκη 4-2 απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Ιντζές στο 10' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Πιπεράς στο 22' διπλασίασε για την ομάδα του. Ο Ατρόμητος μείωσε στο 30' με το πέναλτι του Κριτσωτάκη και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον ίδιο παίκτη. Ο Ιντζές ξανά στο 65' έκανε το 3-2 και ο Ποσνακίδης στο 92' κλείδωσε τους τρεις βαθμούς για τον Μεσότοπο. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ανεμώτιας είχε ένα δοκάρι με τον Άνταμ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής Α ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey