Γούτης: "Στα μπινελίκια, πρέπει να κάνουμε υπομονή..."

28/01/2015 - 20:36 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2015 - 21:20

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Γούτης, μετά το νικηφόρο 1-0 του Αιολικού επί της Δόξας Νέας Μανωλάδας, που σε συνδυασμό με τις ήττες Παναργειακού, Πανελευσινιακού και Καλαμάτας, έφερε την ομάδα της Μυτιλήνης ξανά κοντά στο στόχο της ανόδου.

Ο προπονητής του Αιολικού τόνισε για το αγωνιστικό κομμάτι: "Η Δόξα είχε ευκαιρίες, κυρίως επειδή χάσαμε την μπάλα στην πλάτη μας αρκετές φορές και εκεί είχαμε όντως πρόβλημα στο ξεκίνημα. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αυτό στη συνέχεια. Μετά το 1-0, αυτό μας έκανε να σταθούμε λίγο πιο πίσω. Το άγχος όμως δε μας επέτρεψε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και αυτό που θέλουμε όλοι μας. Σίγουρα το να παίρνεις τους τρεις βαθμούς είναι το πιο σημαντικό, γιατί και με το Λουτράκι εδώ θυμάστε ότι χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κερδίσαμε. Τη νίκη μας κάνει πιο σημαντική το γεγονός ότι η Δόξα δεν είχε μέχρι σήμερα ήττα εκτός έδρας, έχοντας ολοκληρωθεί ο Α' Γύρος κι αυτό νομίζω ότι κάτι λέει. Δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας και θα πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Ο Β' Γύρος θα είναι πολύ πιο δύσκολος και πολύ πιο απρόβλεπτος. Όποια ομάδα έχει ηρεμία για να παίξει ποδόσφαιρο και να βγάζει πραγματικά τον καλό της εαυτό μέσα στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα τερματίσει και πρώτη. Είχαμε κάποιες αλλαγές σήμερα στην 11άδα μας, είχαμε κάποια προβλήματα και προσπαθήσαμε να τα μπαλώσουμε. Σημασία έχει ότι όλα τα παιδιά που έπαιξαν, ακόμα και οι αλλαγές, αγωνίστηκαν με πάθος, για τη φανέλα και για τον κόσμο, στους οποίους πρέπει να αφερώσουμε τη νίκη."

Σε ερώτηση του "SL" για το μέταλλο του Αιολικού, την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τον έντονο πανηγυρισμό του στο γκολ, ανέφερε: "Στους προπονητές αρέσει να μας χειροκροτούν, αλλά όταν τρώμε και τα μπινελίκια θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Όταν κερδίζουμε όμως, οφείλουμε να δείχνουμε και στον κόσμο, όπως κι αν έχει, ότι δουλεύουμε σε αυτή την ομάδα με ευσυνειδησία και πάθος 24 ώρες το 24ωρο. Δε θεωρώ ότι υπάρχει μέταλλο στο ποδόσφαιρο. Αν κοιτάξετε τα ρόστερ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Όλα παίζουν ρόλο, όπως και οι προσωπικότητες των παικτών. Κι εκείνων που ήρθαν από το τοπικό, αλλά και όσων έπαιζαν σε ανώτερες κατηγορίες. Δώσανε το μάξιμουμ σήμερα και είναι αυτοί που έφεραν τη νίκη. Ας μη μιλάμε για μέταλλα λοιπόν, γιατί είδαμε και τα... μέταλλα όσων έχασαν σήμερα! Υπάρχει ποδοσφαιρικός θυμός, υπάρχει άγχος, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και ηρεμία, κάτω από την πίεση, για να υπάρξει και καλύτερη συνέχεια."

Αναφορικά με την εξαιρετική εμφάνιση του Πέτρου Γόμου, σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας για το εάν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο που τον επέλεξε ξανά στην 11άδα, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη που είδε τις προσπάθειές του να επιβραβεύονται με φανέλα βασικού, είπε χαρακτηριστικά: "Να ξέρετε ότι έχουμε τρεις εξαιρετικότατους τερματοφύλακες στο ρόστερ. Και για τον Πέτρο που έπαιξε σήμερα, αλλά και για τον Λευτέρη που έχει παίξει σε άλλα ματς, θεωρώ πως είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στην ομάδα...".

Τέλος, για τα τα μεταγραφικά, επεσήμανε: "Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Χρειαζόμαστε παίκτη και το ψάχνει προσεκτικά. Εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικά καλό, ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή που θα έρθει για να βοηθήσει την ομάδα και όχι για να βοηθηθεί από την ομάδα, τότε θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey