Καλαμιώτης για τα μετόπισθεν!

30/01/2015 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2015 - 13:41

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή κίνηση προχωρά ο Αιολικός, που όπως αποκαλύπτει το "SL" συμφώνησε με τον Σταμάτη Καλαμιώτη για να "δέσει" ανασταλτικά την ομάδα και να προσδώσει μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν.

Ο 24χρονος αμυντικός αγωνιζόταν φέτος στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο έπαιξε 10 ματς στη Football League σκοράροντας 1 γκολ. Αποτελούσε συμπαίκτη του Δήμου Μανουσάκη, με τον οποίο θα σμίξουν ξανά στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και ως αμυντικός χαφ, κάτι που τον κατατάσσει στα "πολυεργαλεία" ενός προπονητή.

Αξίζε να σημειωθεί ότι ο Καλαμιώτης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ, το 2010, μετρώντας μόλις 1 συμμετοχή σε μια περίοδο που η ΑΕΚ είχε στη θέση του παίκτες όπως οι Δέλλας, Ματέος, Νασούτι, Μανωλάς, Μπούμπα Ντιοπ, Μίτσελ. Οι εμπειρίες του ωστόσο πλάι σε αυτούς τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του έδωσαν τα εχέγγυα για να λογίζεται βασικός, αμέσως μετά, σε όσες ομάδες κι αν αγωνίστηκε.

Αρχικά, δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου της Γ' Εθνικής στο πρώτο μισό της περιόδου 2011-12, με την οποία μέτρησε 8 συμμετοχές. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ανάγκασαν την ΑΕΚ να τον παραχωρήσει το Γενάρη της ίδιας χρονιάς σε ομάδα Β' Εθνικής και συγκεκριμένα στο Θρασύβουλο, όπου έπαιξε σε 17 ματς. Στην ομάδα της Φυλής έμεινε και την επόμενη σεζόν, αποτελώντας αναντικατάστατο στέλεχός της με 27 συμμετοχές και 2 γκολ! Aκολούθησε πέρυσι μια αρκετά καλή χρονιά στην Καλλιθέα της Football League με 19 αγώνες και 1 γκολ, ενώ το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό, παραμένοντας στην ίδια κατηγορία, με 10 ματς και 1 γκολ.

Η έλευσή του σε μια ομάδα Γ' Εθνικής αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Αιολικό, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε με ευκολία να αγωνιστεί στη Football League. Ο Καλαμιώτης αναμένεται στη Μυτιλήνη σήμερα το βράδυ, ώστε να υπογράψει και από αύριο να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα, τους συμπαίκτες, αλλά και την πόλη της Μυτιλήνης. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey