Το πήρε απόφαση η διοίκηση!

30/01/2015 - 11:04

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αιολικού, με τη διοίκηση να δείχνει διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση και τον Βαγγέλη Γούτη -παρά τις δύο τελευταίες αγχωτικές νίκες- να πληρώνει το "μάρμαρο" των μέτριων έως απογοητευτικών εμφανίσεων.

Το ρεπορτάζ του "SL" αναφέρει πως έχουν ήδη δρομολογηθεί οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη να ανακοινώνει μέσα στην ημέρα το διαζύγιο με τον Γούτη και τον ισχυρό χρηματοδότη Παναγιώτη Τρύφων να έχει επαφές στην Αθήνα με τους υποψήφιους διαδόχους του.

Στον Αιολικό φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον εκλεκτό που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της φετινής περιόδου, οδηγώντας την ομάδα στη Football League. Η περίπτωσή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, γιατί πρόκειται για προπονητή με θητεία σε πάγκους ομάδων ανώτερων κατηγοριών. Ωστόσο, η υγεία που διέπει το σύλλογο και οι υψηλές φιλοδοξίες του αποτελούν αυτή τη στιγμή το μεγάλο δέλεαρ για να πει το "ναι" και να έρθει στη Μυτιλήνη για να πιάσει κατ' ευθείαν δουλειά!

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης βρίσκονται σε διαρκείς επαφές και με άλλους προπονητές, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες αξιόλογες λύσεις, ώστε αν δεν ευωδοθούν οι προσπάθειες τους, να καταλήξουν άμεσα στην καλύτερη δυνατή εναλλακτική επιλογή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey