Κρίσιμο ραντεβού με Παναγόπουλο!

30/01/2015 - 16:36 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2015 - 20:46

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είναι ο εκλεκτός του Αιολικού για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Γούτη. Η διοίκηση των "κυανόλευκων" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 38χρονο τεχνικό, που αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον την πρόκληση.

Η προοπτική της ανόδου στη Football League, οι υγιείς βάσεις που έχει θέσει η διοίκηση από πέρυσι, σε συνδυασμό με την παρουσία της οικογένειας Τρύφωνα στο πλευρό της ομάδας καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό το "πακέτο" για κάθε φιλόδοξο προπονητή. Και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έχει αποδείξει στη μέχρι σήμερα θητεία του στους πάγκους, πως ξεχειλίζει η φιλοδοξία του για τη δημιουργία ομάδων που θα πρωταγωνιστούν, αξιοποιώντας το ταλέντο των ποδοσφαιριστών με τους οποίους συνεργάζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", το κρίσιμο ραντεβού του Παναγιώτη Τρύφωνα με τον Κώστα Παναγόπουλο θα γίνει σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ELPEN, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να παραμένουν μοιρασμένες, αν και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο 38χρονος τεχνικός θα πει τελικά το "ναι".

Στον Αιολικό είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν στη Μυτιλήνη έναν προπονητή με παραστάσεις από τη Super League, ενώ από όσα έχουν γίνει γνωστά και ο ίδιος ο Παναγόπουλος από τη μεριά του εκφράζεται στο περιβάλλον του με θερμά λόγια για την πρόταση και το πλάνο που του έχει καταθέσει η ομάδα της Μυτιλήνης, πόλη με την οποία μάλιστα  αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey