Έρχεται ο "Πάνθηρας"!

30/01/2015 - 20:26 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2015 - 10:08

Το deal με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο ολοκληρώθηκε και ο Αιολικός έχει πλέον νέο προπονητή! Το τελικό ραντεβού του Παναγιώτη Τρύφωνα με τον 38χρονο τεχνικό είχε αίσιο τέλος...

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Αιολικού, που φέρνει στη Μυτιλήνη έναν φιλόδοξο, εργατικό και με παραστάσεις Super League προπονητή στον πάγκο του. Μια κίνηση που καταδεικνύει την υπέρβαση που επιχειρεί η διοίκηση, με στόχο να επανέλθει ο Αιολικός στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL", ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος πέρασε την πύλη των γραφείων της ELPEN και συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Τρύφωνα. Οι συζητήσεις κράτησαν μέχρι αυτή την ώρα και οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες, ωστόσο ο ισχυρός χρηματοδότης του Αιολικού απέσπασε το πολυπόθητο "ναι" του 38χρονου τεχνικού.

Για τον Αιολικό, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ήταν εξαρχής η μοναδική επιλογή. Παρά τα περί του αντιθέτου... θρυλούμενα, που είδαν το φως της δημοσιότητας από χθες, για διάφορα ονόματα προπονητών να προτάθηκαν και εξετάζονταν από τη διοίκηση. 

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, δυναμικό ενδιαφέρον για την πρόσληψη Παναγόπουλου έδειξε τις τελευταίες ώρες και η Βέροια, ωστόσο ο Αιολικός έκανε το colpo grosso με την εξασφάλιση της υπογραφής του!

UPDATE:

H επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι 38 ετών και έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής της Λάρισας, του Πανιωνίου, της Ελλάδας Ποντίων, της Προοδευτικής, της Θύελλας Κορυδαλλού και στις Βρασιές Αρκαδίας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού Μυτιλήνης και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος της χρονιάς την άνοδο στην Football League."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey