Υπέγραψε ο Καλαμιώτης

30/01/2015 - 23:03 Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2015 - 19:31

Το "SL" σας είχε ενημερώσει από χθες για τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο είχε έρθει σε προφορική συμφωνία η διοίκηση του Αιολικού, ώστε να ενισχύσει τα μετόπισθεν και πλέον εδώ και λίγη ώρα είναι και με τη... βούλα δικός της.

Ο Σταμάτης Καλαμιώτης, ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος του Αχαρναϊκού και παλαιότερα της Καλλιθέας, του Θρασύβουλου, της Νίκης Βόλου, αλλά και της ΑΕΚ, ήρθε απόψε το βράδυ στη Μυτιλήνη και αμέσως βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας. Εκεί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αιολικού Σταύρο Γρυπιώτη, με τον οποίο έδωσαν τα χέρια για συνεργασία μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο 24χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος, προσγειώθηκε με τη βραδινή πτήση στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης", αν και λόγω των καιρικών συνθηκών λίγο έλειψε το αεροπλάνο να γυρίσει πίσω στο "Ελ. Βενιζέλος". Έπειτα από μία αποτυχημένη απόπειρα προσέγγισης του αεροδιάδρομου, τελικώς ο πιλότος κατόρθωσε να προσγειώσει το αεροσκάφος και αμέσως μετά όλα πήραν το δρόμο τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η σημερινή ημέρα ήταν γενικώς... περιπετειώδης για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει με τη μεσημεριανή πτήση, στην οποία ωστόσο τελικώς δεν επιβιβάστηκε για αδιευκρίνιστο λόγο. Η άφιξή του στο νησί λίγες ώρες αργότερα, σε συνδυασμό με την άμεση ολοκλήρωση της μετγραφής του και τη συμφωνία του με τον Σταύρο Γρυπιώτη, επιβεβαίωσε πάντως τη σφοδρή του επιθυμία να αγωνιστεί με την φανέλα του ιστορικού συλλόγου του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey