Αποχώρησε ο Κομνηνός

03/03/2015 - 10:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2015 - 15:02

Είδηση έβγαλε το χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού, όπου συζητήθηκε η παραίτηση που κατέθεσε ο Γιώργος Κομνηνός μετά την ήττα από τον Παναρκαδικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κομνηνός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει πλέον στο τεχνικό τιμ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του προπονητή, αλλά και γυμναστής της ομάδας, δεν... ταίριαξε με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και μεταξύ τους ουσιαστικά δεν υπήρχε η απαιτούμενη συνεργασία.

Η διοίκηση του Αιολικού έκανε δεκτή την παραίτηση Κομνηνού και πιθανότατα θα τοποθετηθεί σε ανακοίνωσή της αργότερα, στη διάρκεια της ημέρας, ευχαριστώντας τον για όσα πρόσφερε στο σύλλογο τα σχεδόν τρία χρόνια της παρουσίας του, αναγνωρίζοντας πως φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στο περσινό αήττητο εντός των τειχών, στην κατάκτηση του τίτλου και στην επιστροφή του Αιολικού μέσω των μπαράζ στις εθνικές κατηγορίες.

Στον Αιολικό έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του στο τεχνικό τιμ, με τον πρόεδρο Σταύρο Γρυπιώτη και τους συνεργάτες του να εξετάζουν τις επιλογές τους, ώστε το θέμα να έχει λυθεί μέχρι και αύριο, ημέρα κατά την οποία ολοκληρώνεται το τριήμερο ρεπό που έχει δώσει ο Παναγόπουλος στους παίκτες, επιστρέφοντας με προπόνηση στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Ως αυτή την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο νέος γυμναστής θα προέρχεται ή όχι από το νησί, φυσιολογικά όμως η επιλογή του θα γίνει με τη συγκατάθεση και του προπονητή, ώστε η ομάδα και το τεχνικό τιμ να δουλέψουν απερίσπαστοι στο υπόλοιπο της περιόδου, διεκδικώντας ως το τέλος τις όποιες ελπίδες ανόδου, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζοντας τον Αιολικό της επόμενης χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey