Σπουδαία συμφωνία με Οδυσσέα Ελύτη

15/06/2015 - 18:41

Κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Αιολικού, ο Πρόεδρος Σταύρος Γρυπιώτης είχε αήσει να εννοηθεί πως η διοίκηση ετοιμάζει κάτι καλό σχετικά με τις ακαδημίες και τελικά, όλα δείχνουν πως από σήμερα το βράδυ, θα υπάρξει νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Αιολικού σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών.

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το αποψινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου είναι η συνεργασία με τον Οδυσσέα Ελύτη σε επίπεδο Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Έτσι, ένας μεγάλος… καημός των φίλων της ομάδας της Μυτιλήνης, σταματά πλέον να υφίσταται, αφού οι «κυανόλευκοι» αποκτούν πλέον πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα φυτώρια της Ελλάδας, που πριν λίγες εβδομάδες μάλιστα επιλέχθηκε από τον ΟΠΑΠ για το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες, μαζί με άλλες 125 από όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" που αποκάλυψε και το θέμα στο σημερινό της φύλλο, Αιολικός και Οδυσσέας Ελύτης έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ τους, το οποίο αναμένετυαι να επικυρωθεί από το συμβούλιο, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey