Δε γλιτώνει την αρθροσκόπηση ο Μουτζούρης!

01/12/2010 - 18:45 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2010 - 19:11

Ο Μάκης Μουτζούρης μπορεί να το πάλεψε με θεραπείες, όμως τελικά το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό θα διορθωθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού υποφέρει από μια μικρή ρήξη μηνίσκου και οι γιατροί θεώρησαν πως η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Για το λόγο αυτό, ο Μουτζούρης θα μεταβεί στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες, για τις απαραίτητες εξετάσεις πριν το χειρουργείο. Οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο πάντως για άμεση επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι χαρακτηριστικό πως η περίοδος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 20 ημέρες μετά την επέμβαση.

Ο Μάκης Μουτζούρης, σε δηλώσεις του στο "SportLesvos.GR" τόνισε: "Με ταλαιπωρεί το συγκεκριμένο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και θεωρήσαμε πως η καλύτερη λύση είναι να υποβληθώ σε αρθροσκόπηση. Η διακοπή του πρωταθλήματος εξάλλου ευνοεί μια τέτοια ενέργεια, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν όλα πάνε καλά, θα επανέλθω υγιής στα γήπεδα και στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα. Είκοσι μέρες δεν είναι πολλές. Από τη στιγμή μάλιστα, που μετά την επέμβαση είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey