Σαββατοκύριακο ξεκαθαρίζει του Διγκόζη

18/06/2015 - 13:39 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2015 - 13:51

Οι άνθρωποι του Αιολικού φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον υποψήφιο στόχο τους για τη θέση του προπονητή, που θα οδηγήσει την ομάδα της Μυτιλήνης στο νέο πρωτάθλημα. Και όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" από τη Δευτέρα, αυτός είναι ο Άγγελος Διγκόζης που ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον Αιγινιακό, ενώ στο ξεκίνημα της περιόδου βρέθηκε στον πάγκο των Τρικάλων και του Τύρναβου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία εδώ και αρκετές ημέρες, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αυτή τη στιγμή. Κι αυτό γιατί τις διαπραγματεύσεις τους δυσχεραίνει το γεγονός πως ο 41χρονος τεχνικός παρακολουθεί από τη Δευτέρα στη Ρόδο τη σχολή προπονητικής για την απόκτηση διπλώματος UEFA PRO, κάτι που δεν του επιτρέπει να έρθει στη Μυτιλήνη ώστε να συνομιλήσει από κοντά με τη διοίκηση του Αιολικού. Εφόσον δεν καταστεί εφικτό να μεταβεί ο Διγκόζης στη Λέσβο μέχρι την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό να... κατηφορίσει ο Σταύρος Γρυπιώτης στα Δωδεκάνησα, για να γίνει η τελική επαφή και να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

Το θέμα διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Πρόεδρος του Αιολικού, μετά την εισήγηση του Γιώργου Κουτρομπίλα που κατέληξε στον 41χρονο προπονητή μεταξύ αρκετών που προτάθηκαν και υπό προϋποθέσεις εξακολουθούν να απασχολούν τους "κυανόλευκους".

Σε κάθε περίπτωση, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Από τη Δευτέρα μάλιστα θα ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών με τους Μυτιληνιούς παίκτες, αλλά και ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρυσι μέρος του βασικού κορμού της ομάδας. Πολλές είναι καθημερινά και οι προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι, ωστόσο όπως διευκρινίζεται από τη διοίκηση του Αιολικού, τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει εάν δεν "κλειδώσει" η συμφωνία με τον νέο προπονητή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey