Προτεραιότητα οι ανανεώσεις

23/06/2015 - 11:21 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2015 - 12:23

Μετά τη συμφωνία με τον Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος ανέλαβε να οδηγήσει την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης σε υψηλότερες κατηγορίες, στον Αιολικό ρίχνουν πλέον το βάρος στις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρυσι το βασικό κορμό.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχει συμβεί είναι κάποιες συζητήσεις του Προέδρου Σταύρου Γρυπιώτη και του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργου Κουτρομπίλα με παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, ώστε να διευρευνηθούν οι προθέσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον Αιολικό φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε πρόσωπα, όμως το αν τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία, είναι κάτι που το γνωρίζουν ελάχιστοι τούτη την ώρα. Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το "SL" θετικά σε πρώτη φάση έχουν εκφραστεί οι Μανουσάκης, Γάλας, Παπαζούδης, ενώ πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του Μπακάλη. Και για τους τέσσερις όμως παραμένει σε εκκρεμότητα το οικονομικό, που θα τεθεί πλέον στο τραπέζι στις προσεχείς επαφές τους με το σύλλογο.

Από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει σειρά επαφών με τους προαναφερθέντες, αλλά και με τους Μυτιληνιούς που έχουν σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο. Καδής και Μιχαλάκης είναι δύο εξ' αυτών, που μπορούν να προσφέρουν λύσεις και το πιθανότερο είναι να ανανεώσουν, όπως αντίστοιχα αναμένεται να συμβεί και με τους Μάκη και Γιώργο Σαμπάνη. Δεδομένη θεωρείται και η παραμονή του Καπταγιάννη, που επιστρέφει δριμύτερος από τραυματισμό, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μάκης Μουτζούρης που άλλαξε τόπο διαμονής και θα βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Τόλη Λαλά, ο οποίος ήταν πέρυσι στο ξεκίνημα της χρονιάς βασικός στη Γ' Εθνική, όμως μετά την περιπέτειά του με το δελτίο του και την ΕΠΟ, επέστρεψε στον Όλυμπο. Ο παίκτης ανήκει ακόμη στην ομάδα της Αγιάσου, προσπαθώντας να μείνει ελεύθερος σε μια προσπάθεια να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φύγει εκτός νησιού, αφού μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει οι άνθρωποι του Ολύμπου δεν επιθυμούν την παραχώρησή του στην ομάδα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey