Πεντάδα ανανεώσεων!

26/06/2015 - 08:18 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2015 - 02:15

Όπως ήταν αναμενόμενο οι άνθρωποι του Αιολικού ξεκίνησαν το "χτίσιμο" της φετινής ομάδας από τον περσινό βασικό κορμό και με επίσημη ανακοίνωσή της η διοίκηση γνωστοποίησε τη συμφωνία της με πέντε ποδοσφαιριστές, που σήκωσαν πέρυσι το βάρος στις πλάτες τους.

Ο λόγος για τους Νίκο Γάλα, Δήμο Μανουσάκη, Σπύρο Μίχο, Πάρη Μπακάλη και Απόστολο Παπαζούδη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, προσπαθώντας να καταφέρουν ότι δεν πέτυχαν οι "κυανόλευκοι" πέρυσι, την άνοδο δηλαδή στη Football League.

Αναμφίβολα, μια σημαντική εξέλιξη για τον Αιολικό, που παραμένει αναλλοίωτος σε πρώτη φάση σε σημαντικές θέσεις στον άξονα, διατηρώντας την ομοιογένειά του σα σύνολο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: "Η διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας: Νικόλαο Γάλα, Δημοσθένη Μανουσάκη, Σπυρίδων Μίχο, Παρασκευά Μπακάλη, Απόστολο Παπαζούδη, για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2015-2016.

Μυτιλήνη 25.06.2015

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey