Ανακοινώνεται ο Κριπιντίρης!

19/07/2015 - 20:24

Θέμα ωρών είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Μιχάλη Κριπιντίρη με τον Αιολικό, που αποκτά έναν πολύπειρο αμυντικό με παραστάσεις από Super League, ενισχύοντας παράλληλα το ντόπιο στοιχείο στην ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο "Κρίπι" επιστρέφει έτσι στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τη σπουδαία του καριέρα στις εθνικές κατηγορίες. Με την κυανόλευκη φανέλα εξάλλου αγωνίστηκε από το 1998 έως και το 2004, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, που τράβηξαν τα βλέμματα αθηναϊκών συλλόγων. Το Κερατσίνι ήταν ο επόμενος σταθμός του μετά τον Αιολικό, αγωνιζόμενος στη Γ' Εθνική (32 ματς, 4 γκολ). Ακολούθησε η μεταγραφή του στο Χαϊδάρι και η άνοδος στη Β' Εθνική (46 ματς, 4 γκολ). Χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις ήρθε σαν επιστέγασμα η απόκτησή του από τον Ατρόμητο, στον οποίο έμεινε 2,5 χρόνια (29 ματς, 1 γκολ), αγωνιζόμενος στη Super League. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Εθνικός Αστέρας (46 ματς, 2 γκολ). Από εκεί τον απέκτησε η ΑΕΛΚ, στην οποία ήταν αρχηγός, βοηθώντας στις διαδοχικές ανόδους από τη Γ' Εθνική και τη Football League, επιστρέφοντας έτσι στη Super League, αλλά αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα μιας ομάδας του νησιού του.

Αιολικός και Κριπιντίρης τα έχουν βρει εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο όλα δείχνουν πως αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του 34χρονου αμυντικού στους "κυανόλευκους". Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης ποντάρει πολλά τόσο στην αγωνιστική του κλάση, όσο και στην προσωπικότητά του, προσθέτοντας έτσι μια ηγετική φυσιογνωμία στο ρόστερ της.

Η καριέρα του Μιχάλη Κριπιντίρη σε 7 κλικς

Με την... κόκκινη φανέλα του Αιολικού

Πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας με τον Αιολικό

Με το Κερατσίνι κόντρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας

Με το Χαϊδάρι κόντρα στον του Εθνικού Αστέρα, μαρκάροντας τον Ζούντι από την Μπουρκίνα Φάσο

Αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο, σε ένα θεαματικό στιγμιότυπο με τον Καραγκούνη του Παναθηναϊκού

Παίζοντας στον Εθνικό Αστέρα, ξεφεύγει από τον Κυριάκο του ΠΑΣ Γιάννινα

Πανηγυρίζοντας γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey