Έδωσε τα χέρια με Ταουσιάνη!

27/07/2015 - 14:09 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2015 - 22:55

Θετικά εξελίχθηκε το σημερινό ραντεβού του Σταύρου Γριπιώτη με τον Γιάννη Ταουσιάνη, επί λεσβιακού εδάφους, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλειώτης προπονητής είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Αιολικού, μετά το πρόωρο διαζύγιο με τον Άγγελο Διγκόζη.

Οι διοικούντες την ομάδα της Μυτιλήνης περίμεναν το πρωί τον 43χρονο τεχνικό στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" και ακολούθως μετέβησαν στα γραφεία του συλλόγου. Εκεί, ο νεαρός τεχνικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Αιολικού, η οποία διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες. Στο τέλος της όμως, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι ο νέος προπονητής των "κυανόλευκων". Μάλιστα, θα βρίσκεται το απόγευμα και στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου και εκεί θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση, κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Ταουσιάνης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στις μεγάλες ομάδες της Κρήτης. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Εργοτέλη, αρχικά ως βοηθός των Φεράντο και Δερμιτζάκη και εν συνεχεία ως πρώτος προπονητής. Παλαιότερα έχει εργαστεί ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη στον ΟΦΗ, αλλά και στον Πανθρακικό, ενώ ως πρώτος προπονητής δούλεψε επίσης στη Γ' Εθνική με τον Ρούβα και τον Ατσαλένιο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το "φλερτ" ανάμεσα στις δύο πλευρές κρατούσε αρκετά χρόνια, αφού για τον Ταουσιάνη είχε ενδιαφερθεί ο Αιολικός σε δύο ακόμα περιπτώσεις, η πρώτη τη σεζόν 2010-11 και πάλι με τον Κουτρομπίλα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και η δεύτερη ένα χρόνο αργότερα.

UPDATE:

Η επίσμη ανακοίνωση της διοίκησης: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός Μυτιλήνης ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Ιωάννη Ταουσιάνη."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey