Εγκαίνια ανόδου! [pics]

27/07/2015 - 21:28

Η διοίκηση του Αιολικού εγκαινίασε το ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας, το απόγευμα, παρουσία πλήθους κόσμου, που βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να ευχηθεί από την πλευρά καλή αγωνιστική χρονιά στην ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης.

Η συγκεκριμένη ημέρα συνδυάστηκε μάλιστα και με αρκετές επίσημες ανακοινώσεις από τους διοικούντες, αφού εκτός των εγκαινίων, επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος παραβρέθηκε στην Αγία Μαρίνα, έχοντας μετά το τέλος της εκδήλωση την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου Αγγελική Λεμονιά καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του Αιολικού στο νέο αθλητικό αυτό χώρο, που κατασκευάστηκε με χρήματα του διοικητικού συμβουλίου, στοχεύοντας να αποτελέσει τη βάση, πάνω στην οποία θα "χτιστεί" ο νέος Αιολικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης τη δημοτική αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό -ο οποίος παραβρέθηκε προσωπικά- για τη βοήθεια που πρόσφερε απλόχερα προς το σύλλογο.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίας Μαρίνας, Αντώνης Νέστωρας, παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αιολικού για το σπουδαίο έργο της στο γήπεδο του χωριού, ευχόμενος το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να βρει την ομάδα της Μυτιλήνης στη Β' Εθνική.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, που επεσήμανε πως το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν παθολογικά το σύλλογο, δίνοντας από το υστέρημά τους για να έχει πλέον η ομάδα της Μυτιλήνης το δικό της προπονητικό κέντρο, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της στην πορεία πρωταθλητισμού, που θα επιχειρήσει και στο φετινό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, καλωσόρισε στον Αιολικό το νέο προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο Στέλιο Αλμπάνη και τον ταμία Παναγιώτη Τυροπώλη εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και ο Αντώνης Νέστωρας εκπροσωπώντας την τοπική κοινότητα της Αγίας Μαρίνας. Την ίδια ώρα τα μέλη του ΣΦΑΜ δημιουργούσαν όμορφη ατμόσφαιρα με συνθήματα υπέρ της ανόδου. Ακολούθησε η πρώτη επαφή των ποδοσφαιριστών με το χλοοτάπητα και η γνωριμία με τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την προσεχή Τετάρτη (29/7), υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Ματζουράνη, ενώ ο νέος τεχνικός του Αιολικού θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη Δευτέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey