Οι συνεργάτες του Ταουσιάνη

27/07/2015 - 22:07 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2015 - 22:18

Ο Γιάννης Ταουσιάνης πήρε μια πρώτη γεύση από την ομάδα του Αιολικού, σήμερα το απόγευμα στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου στην Αγία Μαρίνα και θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα από τη Μυτιλήνη, όπου θα επιστρέψει τη Δευτέρα πια για μόνιμη εκατάσταση.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κουτρομπίλας τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές και ακολούθως ανακοίνωσε και τους συνεργάτες του Ηρακλειώτη τεχνικού. Όπως ήταν γνωστό, γυμναστής έχει αναλάβει ο Νίκος Ματζουράνης. Βοηθός του Ταουσιάνη θα είναι ο Θεαγένης Διονυσάτος, ενώ στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων επιστρέφει ο Δημήτρης Πολυζώνης, που βρισκόταν και πέρυσι στο τιμ, αλλά είχε αποχωρήσει επί θητείας Παναγόπουλου.

Για τους ποδοσφαιριστές, που συνεχίζουν σε γκρουπ τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, οι... διακοπές τελειώνουν την Τετάρτη (29/7), όταν και θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία. Ο Γιάννης Ταουσιάνης τους ενημέρωσε ότι θα πάρουν αναλυτικό πρόγραμμα έως και την Κυριακή, διάστημα κατά το οποίο θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του υπόλοιπου τεχνικού τιμ, έως ότου επιστρέψει στη Λέσβο την ερχόμενη Δευτέρα και αναλάβει το "χτίσιμο" του νέου Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey