"Κυανόλευκος" Πουρής και η έκπληξη με Κίστα!

27/07/2015 - 22:25 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2015 - 22:53

"Κυανόλευκος" Πουρής και η έκπληξη με Κίστα!

Το "SL" σας είχε ενημερώσει από το πρωί για την άφιξη του Χρήστου Πουρή στο νησί και επιβεβαιώθηκε με την παρουσία του έμπειρου τερματοφύλακα στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου στην Αγία Μαρίνα, που είχαν παράλληλα και το χαρακτήρα του αγιασμού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο 29χρονος πρώην κίπερ του Πανελευσιανιακού, της Λαμίας, του Ηρακλή Ψαχνών, του Βύζαντα Μεγάρων και της Παναχαϊκής, που ανήκε τη σεζόν 2011-12 για ένα εξάμηνο και στην ΑΕΛΚ, θα περάσει μάλιστα αύριο από αιματολογικές εξετάσεις, πριν μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πουρής αποτελεί μια αξιόλογη περίπτωση τερματοφύλακα, με περισσότερες από 200 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, προσδίδοντας ποιότητα κάτω από τα δοκάρια του Αιολικού και αποτελώντας παράλληλα έναν ιδανικό "δάσκαλο" για τους νεαρούς Παπαλόπουλο, Ζαχαρή και Κούμπα, που ανήκουν επίσης στο δυναμικό του συλλόγου.

Ωστόσο, η σημερινή εκδήλωση επεφύλασσε και μια μεταγραφή - έκπληξη, με τον 21χρονο Αιμίλιο Κίστα να δίνει το παρόν στην Αγία Μαρίνα, αποτελώντας το νέο απόκτημα στη "νουβελ βαγκ" του Αιολικού. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛΚ, που είχε επαγγελματικό συμβόλαιο από το καλοκαίρι του 2012, μετρά στο ενεργητικό του εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League Κ20, ωστόσο αποχώρησε από τους Καλλονιάτες αφού δε βρισκόταν στα πλάνα του Θαλή Θεοδωρίδη. Είναι μέσος και διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, προσθέτοντας μια ακόμα λύση στη μεσαία γραμμή για τη φετινή χρονιά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey