Έφερε και Στουρνάρα!

28/07/2015 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2015 - 11:33

Στον Αιολικό επισημοποιούν μία - μία τις συμφωνίες τους με ποδοσφαιριστές, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση, συμπληρώνοντας έτσι το παζλ του φετινού ρόστερ.

Επόμενη μεταγραφική κίνηση των "κυανόλευκων" είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που βρίσκεται από το πρωί στη Μυτιλήνη για μόνιμη εγκατάσταση. Πρόκειται για 33χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά στον Αχαρναϊκό και στο δεύτερο μισό με τον Πανελευσινιακό, όταν και βρέθηκε αντίπαλος του Αιολικού στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακού Βόλου, Νίκης Βόλου, Πυρσού Γρεβενών, Παναχαϊκής, Λαμίας, Ρόδου, Λάρισας, Ηλυσιακού, ενώ έχει περάσει και από το πρωτάθλημα της Κύπρου για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας. Συνολικά, ο Στουρνάρας μετράει σχεδόν 200 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, αποτελώντας έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας στη θέση του.

Με την απόκτηση του Στουρνάρα, ο Αιολικός καλύπτει έτσι το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στην ενίσχυση και της αριστερής πτέρυγας. Ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης βρίσκεται σε συνεΧή επαφή με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιώργο Κουτρομπίλα, που έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey