Ταουσιάνης: "Ήταν γραμμένο στο ριζικό και στη μοίρα..."

28/07/2015 - 20:39 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2015 - 21:06

Ο νέος προπονητής του Αιολικού, Γιάννης Ταουσιάνης, έδειξε ενθουσιασμένος στην προοπτική της ομάδας της Μυτιλήνης, τονίζοντας μάλιστα πως ίσως να ήταν... γραφτό να έρθει και να κοουτσάρει τους "κυανόλευκους".

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Αιολικό, επεσήμανε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η δυναμική του συλλόγου, οι στόχοι που έχουν τεθεί, αλλά και ο τιμητικός τρόπος που τον προσέγγισε η διοίκηση. Αναφερόμενος στο διάστημα που ακολουθεί, παραδέχθηκε πως "τα χρονικά περιθώρια είναι στενά για τη δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου, που θα ευχαριστεί το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση, αλλά και το φίλαθλο κόσμο που ακολουθεί και αγαπά την ομάδα, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου!"

"Ο πρωταθλητισμός είναι κίνητρο για κάθε προπονητή, σαφώς και αποτελεί πρόκληση για εμένα ο Αιολικός..." ανέφερε ο Γιάννης Ταουσιάνης, που προανηγγειλε τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές, επισημαίνοντας πάντως πως έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και στο σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει η διοίκηση, ενώ έδειξε ικανοποιημένος και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου θα "χτιστεί" ο νέος Αιολικός.

Σε ερώτηση του "SL" για το... χρόνιο φλερτ του Αιολικού με τον ίδιο, παραδέχθηκε πως όντως υπήρχε γενικώς μια αίσθηση πιθανής συνεργασίας, χωρίς να υπάρχει όμως κάτι που να επεξηγεί την αίσθηση αυτή. "Ίσως όντως να ήταν γραφτό να περάσω από εδώ, ίσως κάτι να ήταν γραμμένο στο ριζικό και στη μοίρα. Και πριν από χρόνια είχε υπάρξει ένα ενδιαφέρον, όπως και πριν από δύο μήνες οι άνθρωποι του Αιολικού με είχαν προσεγγίσει, όταν ακόμη δεν είχα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την προηγούμενή μου ομάδα..."

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια και τις δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey