Παρών ο Μιχαλάκης, απών ο Μαλακός!

29/07/2015 - 21:29 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2015 - 21:50

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπήρχαν διφορούμενες πληροφορίες αναφορικά με το μέλλον του στον Αιολικό, ωστόσο σήμερα το απόγευμα έδωσε κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ο λόγος για τον Άκη Μιχαλάκη, που συμφώνησε να συνεχίσει να φορά την κυανόλευκη φανέλα για έκτη αγωνιστική περίοδο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θέλησε μάλιστα με δηλώσεις του να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Αιολικού για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αναφέροντας στο "SL": "Eίναι τιμή και χαρά που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιολικού για ακόμα μία χρονια, την έκτη συνολικά στην καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παναγιώτη Τρύφωνα και τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Γριπιώτη, για την εμπιστοσύνη τους, δείχνοντάς μου πόσο με ήθελαν στην ομάδα και φέτος. Θέλω όμως να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο, που όλο αυτό το διάστημα με βοήθησε πάρα πολύ, ώστε να πάρω την απόφαση αυτή και να παραμείνω στο νησί. Εύχομαι η φετινή αγωνιστική περίοδος να συνδυαστεί με τα θετικότερα αποτελέσματα και ο Αιολικός να βρεθεί εκεί που πραγματικά του αξίζει και ακόμη ψηλότερα." 

Από τους παίκτες που δε συνεχίζουν ωστόσο στον Αιολικό είναι ο Γιώργος Μαλακός, ο οποίος μετά από μια διετία στο ρόστερ, κατά το δεύτερο πέρασμά του από το σύλλογο, αποχωρεί αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σε δήλωσή του, ο έμπειρος μέσος ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Αιολικό και στους πρώην συμπαίκτες του: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και την διοίκηση του Αιολικού για τα χρόνια που πέρασα μαζί τους, εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν τον στόχο της ανοδου στην Β' Εθνικη κατηγορία. Επίσης εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και κάθε προσωπική τους επιτυχία..."

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο Μαλακός βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα εκτός νησιού, εξετάζοντας παράλληλα όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey