Αρχηγική επιστροφή Βουργουτζή!

30/07/2015 - 12:24

Το φετινό σύνθημα της ιστορικής ομάδας της Μυτιληνης είναι "Όλοι μαζί θα πάμε τον Αιολικό ψηλά" και η διοίκηση του συλλόγου είναι εκείνη που πρώτη το κάνει πράξη, γνωρίζοντας πως σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Έτσι λοιπόν, το πρωί υπήρξε συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Κουτρομπίλα με τον πρώην Γενικό Αρχηγό Σταύρο Βουργουτζή, από την οποία προέκυψε η επιστροφή του στο συγκεκριμένο πόστο. Μάλιστα το απόγευμα θα βρεθεί στην Αγία Μαρίνα, για να πιάσει άμεσα δουλειά στο πλευρό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Στέλιου Ματζουράνη, ο οποίος παραμένει επίσης στη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ο Σταύρος Βουργουτζής μόνο άγνωστος δεν είναι στην οικογένεια του Αιολικού, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του από αυτή τη θέση για πολλά χρόνια. Την τελευταία διετία ωστόσο είχε αποχωρήσει, συνεχίζοντας πάντως να παρακολουθεί στενά την ομάδα ως φίλαθλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι Βουργουτζής και Κουτρομπίλας έχουν συνεργαστεί αρμονικά ξανά στο παρελθόν, τη σεζόν 2011-12, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey