Ταράζει τα νερά με Ιορδανίδη!

10/08/2015 - 21:43 Τελευταία τροποποίηση στις 10/08/2015 - 22:04

Ο Αιολικός είναι έτοιμος να ταράξει τα νερά της Γ' Εθνικής με την απόκτηση του Γιώργου Ιορδανίδη, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL" έφτασε αργά το απόγευμα στη Μυτιλήνη για να συζητήσει με τους "κυανόλευκους".

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος αγωνιζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον Αχαρναϊκό στη Football League, μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές με 6 γκολ! Ο Ιορδανίδης έχει παίξει επίσης στον Παναιτωλικό, την περίοδο 2012-13 (17 ματς - 1 γκολ) και στο δεύτερο μισό εκείνης της χρονιάς στον Πιερικό (Football League, 13 ματς). Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών (87 ματς - 16 γκολ) σε τρεις διαφορετικές περιόδους και ενδιάμεσα του Αετού Σκύδρας (Γ' Εθνική), ως δανεικός (4 ματς) τη σεζόν 2011-12.

Πρόκειται για έναν εκρηκτικό μέσο, που είναι πραγματικό "μηχανάκι" στη μεσαία γραμμή και έχει έφεση στη δημιουργία παιχνιδιού. Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αιολικού, Γιώργος Κουτρομπίλας κινήθηκε αστραπιαία, ανέπτυξε το πλάνο της ομάδας και έπεισε τον ποδοσφαιριστή να έρθει στη Λέσβο, ενώ η διοίκηση του συλλόγου -σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" αναμένεται να κάνει πραγματική υπέρβαση για την απόκτησή του.

Έτσι λοιπόν, η απροσδόκητη εξέλιξη στην περίπτωση του Βούλγαρου Τόμι Κωνσταντίνοφ, βγαίνει σε καλό στον Αιολικό, που το πιθανότερο είναι πως μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχει ανακοινώσει και επίσημα την ενίσχυσή της με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία, αλλά και πλούσιο βιογραφικό στις εθνικές κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey