Το προφίλ των αντιπάλων στα φιλικά της Τουρκίας

27/08/2015 - 15:51 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2015 - 17:26

O Αιολικός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, παίζοντας χθες φιλικό κόντρα στον Αίγειρο Μυστεγνών (3-0), με τον Γιάννη Ταουσιάνη να έχει την ευκαιρία να δει το βαθμό αφομοίωσης όσων δουλεύονται στις προπονήσεις από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής του Αιολικού ωστόσο ευελπιστεί πως θα βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας του στα δύο επερχόμενα φιλικά προετοιμασίας, που θα δώσει ο σύλλογος της Μυτιλήνης στην Τουρκία. Η αποστολή των "κυανόλευκων" αναχωρεί αύριο το πρωί για το Αϊβαλί, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Ayvalık Barbaros Sefaspor (28/8) και την Burhaniye Belediyespor (29/8).

Ποιοι είναι οι αντίπαλοι του Αιολικού

Burhaniye Belediyespor

Πάλεψε με αξιώσεις την περσινή περίοδο για να κερδίσει την άνοδό της στη Spor Toto 3. Lig, την αντίστοιχη Γ' Εθνική της χώρας μας. Τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας στην ερασιτεχνική τουρκική λίγκα, η οποία πραγματοποιείται σε ομίλους χωρισμένους ανά διοικητική περιφέρεια. Στον όμιλο του Balikesir λοιπόν, η Burhaniye Belediyespor τερμάτισε στη 2η θέση, συγκεντρώνοντας 58 βαθμούς. Ισοβάθμισε με τη Havran Fatih Belediyespor, ωστόσο υπερτερούσε στα μεταξύ τους ματς και πήρε το εισιτήριο για τα play offs ανόδου, εκεί που όμως δεν κατάφερε να βρεθεί μεταξύ των ομάδων που κέρδισαν τα προνομιούχα εισιτήρια. Την περσινή σεζόν είχε συνολικά 18 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 26 ματς, πετυχαίνοντας 53 γκολ με μόλις 14 παθητικό.

Έχει ιδρυθεί σχετικά πρόσφατα, μόλις το 2002, ωστόσο αποτελεί έναν εκ των πιο οργανωμένων συλλόγων στα απέναντι παράλια, πίσω από την κυρίαρχη Ayvalıkgücü, που ξεκίνησε ήδη τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Spor Toto 3. Lig. Η Burhaniye Belediyespor χρησιμοποιεί ως έδρα της το "Burhaniye 8 Eylül Stadı".



Ayvalık Barbaros Sefaspor
 
Πρόκειται για μία ομάδα με μεγαλύτερη ιστορία, αφού έχει ιδρυθεί το 1980, χωρίς ωστόσο σπουδαίες διακρίσεις στις εθνικές κατηγορίες των τουρκικών πρωταθλημάτων. Όπως και κάθε άλλη ομάδα του Αϊβαλιού, ζει στη σκιά της ισχυρής Ayvalıkgücü, συμμετέχοντας στην ερασιτεχνική λίγκα στον όμιλο του Balikesir. Την πεσινή σεζόν τα πήγε πολύ καλά, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό σύνολο. Τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας 41 πόντους με 11 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 26 παιχνίδια. Σκόραρε συνολικά 38 γκολ, ενώ είχε παθητικό 26 τέρματα.

Η Ayvalık Barbaros Sefaspor χρησιμοποιεί ως έδρα της το "Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı", στην καρδιά της πόλης του Αϊβαλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περσινό πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής λίγκας, στον όμιλο του Balikesir, η Burhaniye Belediyespor επικράτησε και στα δύο ματς απέναντι στην Ayvalık Barbaros Sefaspor με 0-1 εκτός έδρας και 3-0 στο Β' Γύρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey