Φιλική τριάρα σε Ayvalik Barbaros!

28/08/2015 - 18:56 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2015 - 19:40

Νικηφόρα έληξε το πρώτο φιλικό του Αιολικού επί τουρκικού εδάφους, με την ομάδα της Μυτιλήνης να επικρατεί της Ayvalik Barbaros Sefaspor με σκορ 1-3. O αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αϊβαλιού, στο κέντρο της πόλης, παρουσία αρκετών φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και εκδρομείς από τη Λέσβο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης, έχοντας λάβει γνώση για τη δυναμική του αντιπάλου, παρέταξε τον Αιολικό με μια 11άδα από την οποία προφυλάχθηκαν αρκετοί από τους θεωρητικά βασικούς του ρόστερ, οι οποίοι θα έχουν αύριο τη δική τους ευκαιρία για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό στο φιλικό με αντίπαλο την ισχυρότερη Burhaniye Belediyespor.

Ο Αιολικός αγωνίστηκε με τον Παπαλόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Σαλταμάρα και Καπταγιάννη στο κέντρο της άμυνας, Λίμα και Μπράκουλα ακραίους μπακ, Καδή και Κίστα στον άξονα, στα άκρα της μεοσεπιθετικής γραμμής τους Λαλά και Μιχαλάκη και μπροστά Κάλφα και Μ. Σαμπάνη. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίμα, ενώ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Μιχαλάκης με όμορφη προσπάθεια έκανε το 0-2. Στην επανάληψη, ο Μ. Σαμπάνης διαμόρφωσε το 0-3 και το μόνο που κατάφερε η Barbaros ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τελικό 1-3. Ο προπονητής του Αιολικού χρησιμοποίησε επίσης στο β' ημίχρονο τους Ζαχαρή, Χρ. Μουτζούρη, Βερβέρη και Μαρίνο, με τον Αιολικό να βγάζει αυτοματισμούς στο παιχνίδι του και να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί, στο τελωνείο του Αϊβαλιού, τους ανθρώπους του Αιολικού υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής της πόλης, καθώς και παράγοντες της Barbaros. Επικεφαλής της αποστολής των "κυανόλευκων" είναι ο Πρόεδρος Σταύρος Γρυπιώτης.

Φωτορεπορτάζ: Αγγελική Λεμονιά

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey