Ισόπαλος στο Μπουρχάνι!

29/08/2015 - 22:46

Ο Αιολικός ικανοποίησε σε γενικές γραμμές και στο δεύτερο φιλικό του επί τουρκικού εδάφους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Burhanijye Belediyespor, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα απέναντι παράλια.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και το ισόπαλο 0-0 οφείλεται κυρίως στο δυναμικό παινίδι των Τούρκων, που είχαν περισσότερο στο μυαλό τους πώς θα διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, "δαγκώνοντας" στη μεσαία γραμμή, χωρίς να αφήνουν περιθώρια στους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του Αιολικού να "φτιάξουν" παιχνίδι μεσοεπιθετικά.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους παίκτες του, που δεν είχαν αγωνιστεί στο πρώτο και νικηφόρο φιλικό με την Ayvalik Barbaros Sefaspor (1-3). Ο Αιολικός παρατάχθηκε με τον Πουρή κάτω από τα δοκάρια, τους Κρουσταλέλη και Στουρνάρα ακραίους μπακ, Κριπιντίρη και Παπαζούδη στο κέντρο της άμυνας, Μίχο και Μπακάλη στον άξονα, με τον Ιορδανίδη μπροστά τους και τους Γάλα, Μανουσάκη ακραίους μεσοεπιθετικούς, ενώ στην κορυφή έπαιξε ο Φλίγκος. Χρόνο συμμετοχής στην επανάκηψη πήρε και ο Λαλάς.

Πλέον στην ομάδα της Μυτιλήνης προετοιμάζονται για τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας, αφού το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ ενδιάμεσα μεσολαβούν και οι εθνικές εκλογές.

Την αποστολή του Αιολικού συνόδευσαν μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη, ενώ το ταξίδι στο Αϊβαλί πραγματοποίησαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας της Μυτιλήνης, για να σταθούν στο πλευρό των "κυανόλευκων".

Φωτορεπορτάζ από την Τουρκία: Αγγελική Λεμονιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey