Έφερε Kέρι στο... και πέντε!

03/09/2015 - 15:37

Στον Αιολικό είχαν αφήσει ένα ανοικτό παράθυρο για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, που θα αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να επισημαίνει εξαρχής στις δηλώσεις του πως αναλόγως με το πώς θα εξελιχθεί η προετοιμασία, ενδεχομένως η ομάδα να κινηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Έτσι λοιπόν, πριν λίγη ώρα, η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε την απόκτηση του Φλόρεντς Κέρι. Πρόκειται για 25χρονο μεσοεπιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, αλλά και μέσα στην περιοχή. Το νέο απόκτημα του Αιολικού γεννήθηκε στο Μπεράτ της Αλβανίας, ωστόσο από νεαρή ηλικία βρίσκεται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το 2007 τον απέκτησε η Βέροια (2 ματς - Football League) από την ομώνυμη ομάδα του τόπου του και εν συνεχεία πέρασε από Ολυμπιακό Βόλου, Αλμυρό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Χανιά (4 ματς), Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό (19 ματς - 2γκολ), Έβρο Σουφλίου και ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Κέρι είχε λύσει το συμβόλαιό του πριν την 1η Ιουλίου και έτσι είχε το περιθώριο να μεταγραφεί σε σύλλογο της αρεσκείας του στο 10ημερο παράθυρο της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey