Χωρίς Κρουσταλέλη, αλλά με κόσμο στο Άργος!

21/11/2015 - 11:07

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του επιτρέψει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, αναχώρησε για το Άργος ο Αιολικός, όπου το μεσημέρι της Κυριακής (22/11, 14:00) θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Παναργειακού.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Καλαμάτα και Λουτράκι, περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχουν. Αυτό το γνωρίζουν καλά ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές του, αντιμετωπίζοντας το συγκεκριμένο ματς ως έναν από τους μεγαλύτερους (μέχρι τους επόμενους) τελικής της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Για τη μάχη του Άργους, ο τεχνικός των "κυανόλευκων" δεν μπορεί τελικά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τρύφωνα Κρουσταλέλη, ο οποίος είχε υποστεί θλάση πριν την αναμέτρηση με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας, έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα της Μεσσηνίας, αλλά στην επανεμφάνισή του κόντρα στο Λουτράκι, τραυματίστηκε εκ νέου στις καθυστερήσεις. Εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής και επιστρέφει κανονικά ο Απόστολος Παπαζούδης. Στη Μυτιλήνη έμειναν τόσο ο Κάλφας, όσο και ο Μ. Σαμπάνης.

Αναλυτικά η 18άδα που ταξίδεψε στο Άργος: Πουρής, Παπαλόπουλος, Λίμα, Παπαζούδης, Στουρνάρας, Καπταγιάννης, Σαλταμάρας, Κριπιντίρης, Μανουσάκης, Ιορδανίδης, Μίχος, Μπακάλης, Κίστα, Καδής, Γάλας, Σίμωσης, Λαλάς, Κέρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε η Μήτση από τον Πειραιά, με βοηθούς τους Γιαννίκο και Καρακελέ του ίδιου Συνδέσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις των φιλάθλων του Αιολικού επικρατεί ξεσηκωμός, με τον Σύνδεσμο της Αθήνας να διοργανώνει εκδρομή για μία ακόμα φορά, έχοντας πολυάριθμη παρουσία και μέσα στο Άργος. Μαζί τους θα βρίσκονται στις κερκίδες και φίλοι της ομάδας, που ταξίδεψαν από τη Μυτιλήνη, ενώ σταθερά στο πλευρό του Αιολικού θα είναι και οι "κυανόλευκοι" της Πάτρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey