Pray for Aiolikos!

22/11/2015 - 16:21

Συντριβή για τον Αιολικό στην έδρα του Παναργειακού, παρουσία 500 φιλάθλων μεταξύ των οποίων και 40-50 Μυτιληνιοί, με την κατάσταση πλέον να γίνεται πολύ δύσκολη στην ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη, κουβαλώντας από το ξεκίνημα και τις δύο γκέλες με Χαλκίδα και Σπάρτη. Μπορεί όλη την εβδομάδα ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές του να προετοιμάζονταν για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, εντούτοις όμως εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, δεχόμενοι δύο γκολ στο ξεκίνημα, με τον Παναργειακό να... τελειώνει ουσιαστικά το ματς, πριν αυτό αρχίσει.

Ο Αιολικός παρατάχθηκε με τον Πουρή κάτω από τα δοκάρια τους Λίμα και Στουρνάρα ακραίους μπακ, Κριπιντίρη και Παπαζούδη στο κέντρο της άμυνας, Μπακάλη, Μίχο και Ιορδανίδη στον άξονα, ακραίους χαφ τους Γάλα, Κέρι και στην κορυφή της επίθεσης τον Σίμωση.

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Παναργειακός κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με γκολ του Νικλιτσιώτη, ενός ποδοσφαιριστή που απασχόλησε έντονα την ομάδα της Μυτιλήνης πριν λίγο διάστημα και έμελλε να γίνει ο... δήμιός της! Πριν καλά - καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων από το 1-0, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους "λύκους" του Άργους, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μαρίνου στο 11ο λεπτό. Με το 2-0 εις βάρος τους τόσο νωρίς στο ματς, τα πόδια των ποδοσφαριστών του Αιολικού βάρυναν ακόμα περισσότερο.

Το κακό πρόσωπο συνολικά, το οποίο εμφανίζει ο Αιολικός εδώ και αρκετές εβδομάδες, δεν άλλαξε ούτε όταν τα δεδομένα του παιχνιδιού ανάγκαζαν την ομάδα της Μυτιλήνης να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να προσπαθήσει να... περισώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Παναργειακός ήλεγχε με άνεση το υπέρ του προβάδισμα, σε αντίθεση με τους "κυανόλευκους" που αδυνατούσαν να πλησιάσουν στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Ταουσιάνης προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του Αιολικού, επιστρατεύοντας από τον πάγκο τον Λαλά αντί του Ιορδανίδη, μετατρέποντας το σύστημα σε καθαρό 4-4-2, όμως η αμυντική λειτουργία του Παναργειακού ήταν υποδειγματική και σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε η εστία του Κόκκαλη μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο προπονητής του Αιολικού έκανε από το ξεκίνημα και δεύτερη αλλαγή, βάζοντας στο παιχνίδι τον Μανουσάκη αντί του Γάλα. Η ομάδα της Μυτιλήνης προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα, που θα την έβαζε ξανά μέσα στο ματς, όμως σε τρεις περιπτώσεις δεν τα κατάφερε. Αρχικά σε σουτ του Σίμωση, στη συνέχεια σε νέο σουτ του Κέρι και λίγο αργότερα σε μια κεφαλιά του Κριπιντίρη. Στη συνέχεια, η εικόνα του Αιολικού ήταν αποκαρδιωτική και τίποτα δε φαινόταν ότι μπορούσε να αλλάξει προς το καλύτερο. Λίγο πριν το τέλος, μπήκε στο ματς ο Καδής αντί του Μίχου, όμως ο Παναργειακός βρήκε και τρίτο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με σκόρερ και πάλι τον Νικλιτσιώτη, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων και έκανε τη διαφορά στο ματς.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Μπολάνο): Κόκκαλης, Ρότα, Κολλάρας, Παπαϊωάννου, Σταθάκης, Πούτσι (83’ Καρέλης), Νικλιτσιώτης, Γκίνο, Δρακάκης, Μανουσάκης (27’ Χαρίτος), Μαρίνου (70’ Καρούτης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πουρής, Λίμα, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Στουρνάρας, Μπακάλης, Μίχος (83' Καδής), Ιορδανίδης (35' Λαλάς), Γάλας (46' Μανουσάκης), Κέρι, Σίμωσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey